Karolína Kokešová

Místo narození: Brno
Výška: 172 cm
Profese: Česká Miss Internet 2019

Související celebrity

Životopis

Karolína Kokešová, Česká Miss Internet 2019, v lednu následujících roku v Mexiku zvítězila v mezinárodní soutěži Miss Global.

V době, kdy porota Karolínu Kokešovou (narozen 1996) vybrala mezi finalistky České Miss 2019, spolupracovala s agenturou International model.

O KAROLÍNĚ KOKEŠOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Ve finálovém klání 25. srpna 2019 se Karolína Kokešová stala Českou Miss Internet 2019. Titul získala díky volbě čtenářů serveru Blesk.cz.

Kráska šla na plastiku ňader

V Mexiku se v lednu 2020 Karolína Kokešová stala nejkrásnější dívkou na mezinárodní soutěži Miss Global. Podle soupeřek Češka nevyhrála férově.

I přesto, že Karolína Kokešová přesvědčila v soutěži o svých půvabech, sama spokojená nebya, a tak si záhy po svém triumfu nechala zvětšit prsa - z nulek na silikonové trojky. A pod kudlu šla opakovaně.

O ČESKÉ MISS ČTĚTE ZDE>>

 

 

 

Články o celebritě

Misska Kokešová: Strach z rakoviny a smutek ze smrti spolubojovnice! Misska Kokešová: Strach z rakoviny a smutek ze smrti spolubojovnice! Málokdo tušil, že misska Karolína Kokešová (27) před osmi lety čelila hrůze v podobě podezření na ra... číst článek
Módní kritička Ina T. hodnotí celebrity v kozačkách: Minimalistická Kubařová, tristní Tomešová i diblík Myslivcová! Módní kritička Ina T. hodnotí celebrity v kozačkách: Minimalistická Kubařová, tristní Tomešová i diblík Myslivcová! Kozačky. Patří mezi stálice podzimního i zimního šatníku jak v nadčasovém klasickém podání, tak k mó... číst článek
Bude svatba! Krásná misska Kokešová prožila romantické zásnuby v Turecku Bude svatba! Krásná misska Kokešová prožila romantické zásnuby v Turecku Další celebritní svatba na obzoru. Kráska Karolína Kokešová (26), která se pyšní titulem Miss Global... číst článek

Další Ostatní

zobrazit profil Jiří Srnec
Jiří Srnec
zobrazit profil Dalibor Záruba
Dalibor Záruba
zobrazit profil Michal Šanda
Michal Šanda
zobrazit profil Ondřej Hýsek
Ondřej Hýsek
zobrazit profil Jaroslava Puntová
Jaroslava Puntová
zobrazit profil Marie Formáčková
Marie Formáčková
zobrazit profil Mirek Topolánek
Mirek Topolánek
zobrazit profil Karolína Antalová
Karolína Antalová