Tomáš Zonyga

Tomáš Zonyga

Přezdívka: Zony
Profese: parkurista, lektor tohoto sportu

Související celebrity

Životopis

Sportovec Tomáš Zonyga se během chvilky stal mediální hvězdou, když jej v srpnu 2019 paparazzi vyfotili po boku Lucie Vondráčkové na Letišti Václava Havla.

Od malička měl Tomáš Zonyga rád pohyb a sporty obecně. Osm let hrál fotbal. Kromě parkouru, jemuž propadl roku 2008, se také věnoval trénování atletiky.

O TOMÁŠI ZONYGOVI ČTĚTE ZDE>>

Po Masarykově střední škole Letovice byl Tomáš Zonyga přijat na Fakultu tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy v Praze se zaměřením na padákové sporty a lezení.

Působil jako trenér v několika zemích Evropy, např. v Německu, na Slovensku nebo v Dánsku, kde Tomáš Zonyga, přezdívaný Zony, absolvoval čtyřměsíční kurz se zaměřením na parkour.

Pracoval jako lektor pro Parkour.org a poté ve společnosti Zohir. Tomáš Zony Zonyga založil parkourovou značku oblečení Zerker. Na YouTube je k vidění řada jeho videí zejména právě s parkourovou tematikou a je též spoluautorem příručky pro provozování tohoto sportu.

Do hledáčku médií se Tomáš Zonyga dostal po boku zpěvačky Lucie Vondráčkové, když se v srpnu 2019 objevily snímky ze společného odbavování na pražském letišti před cestou do Kanady. Spekulace, zda se o 13 let mladší sportovec stal jejím novým milým, na sebe nenechaly dlouho čekat.

 

Články o celebritě

Proč se nápadníci nechytají? Vondráčková má chlapy prý jen do… Proč se nápadníci nechytají? Vondráčková má chlapy prý jen do… Co nový projekt Lucie Vondráčkové (40), to nějaký hezounek po jejím boku. Ale přes různé náznaky a s... číst článek
Nečekané přiznání rozvedené Vondráčkové: Nejsem sama, ale už budu ve vztahu opatrnější! Nečekané přiznání rozvedené Vondráčkové: Nejsem sama, ale už budu ve vztahu opatrnější! Zpěvačka Lucie Vondráčková (39) si po rozvodu s Tomášem Plekancem (37) úzkostlivě střeží své soukrom... číst článek
Rozvodová válka Vondráčkové s Plekancem: Definitivní konec! Rozvodová válka Vondráčkové s Plekancem: Definitivní konec! Lucie Vondráčková (39) s Tomášem Plekancem (36) oznámili rozpad sedmiletého manželství už loni v lét... číst článek

Další Sportovci

zobrazit profil Jiří  Novotný
Jiří Novotný
zobrazit profil Dušan Uhrin ml.
Dušan Uhrin ml.
zobrazit profil Michal Šlesingr
Michal Šlesingr
zobrazit profil Miroslav Dubovický
Miroslav Dubovický
zobrazit profil André Reinders
André Reinders
zobrazit profil Patrik Gedeon
Patrik Gedeon
zobrazit profil Nikola  Zdráhalová
Nikola Zdráhalová
zobrazit profil Dimitrij Jaškin
Dimitrij Jaškin