Michal Horák

Michal Horák

Datum narození: 11. 6. 1965
Místo narození: Písek
Profese: člen České pirátské strany, IT specialista
Znamení: Blíženci

Související celebrity

Životopis

Databázový administrátor Michal Horák se v senátních volbách 2020 stal kandidátem České pirátské strany na post v dolní komoře v obvodu číslo 12 - Strakonice.

Po gymnáziu v rodném Písku Michal Horák absolvoval obor automatizace a elektronické počítače na Vojenské akademii Antonína Zápotockého v Brně. Po studiích sloužil na vojenských výpočetních střediscích vyšších štábů Československé armády v Písku a Olomouci.

Armádu Michal Horák opustil tři roky po Sametové revoluci 1989 a vydal se do soukromého sektoru. Nejprve se věnoval operačním systémům jako systémový inženýr a později databázi Oracle coby databázový administrátor. IT se věnuje i nadále.

Počátkem 90. let 20. století se Michal Horák zapojil do házenkářského oddílu píseckého Sokola. Nejprve se stal jeho funkcionářem a později trenérem mládeže a zároveň sekretářem oddílu a sportovním manažerem interligového družstva žen. Kromě házené je jeho koníčkem metal.

Coby předsedu místního sdružení Piráti Písecko byl Michal Horák Českou pirátskou stranou vyslán do voleb 2020 získat křeslo v Senátu za obvod č. 12 - Strakonicko.

SEZNAM KANDIDÁTŮ PODLE OBVODŮ NAJDETE ZDE>>

O SENÁTNÍCH VOLBÁCH 2020 ČTĚTE ZDE>>

 

 

Další Ostatní

zobrazit profil Michal Horák
Michal Horák
zobrazit profil Sebastian Lyang
Sebastian Lyang
zobrazit profil Radka Maxová
Radka Maxová
zobrazit profil Anna Svídnická
Anna Svídnická
zobrazit profil Robert Plaga
Robert Plaga
zobrazit profil Martin Kumžák
Martin Kumžák
zobrazit profil Jiří Valenta
Jiří Valenta