Petra Pudová

Petra Pudová

Datum narození: 19. 4. 1987
Místo narození: Uničov
Profese: zpěvačka, herečka
Znamení: Beran

Související celebrity

Životopis

Zpěvačka a herečka Petra Pudová svou kariéru zahájila již na konzervatoři, kdy začala účinkovat jak v muzikálech, tak před kamerou, a to filmovou i televizní.

Zpěvu se Petra Pudová věnovala od dětství. Osvědčila se v soutěžích, jako Rozjezdy pro hvězdy či Česko hledá SuperStar, v níž se v roce 2004 probojovala do semifinále. Vystudovala obor muzikál na Konzervatoři Jaroslava Ježka.

PETRA PUDOVÁ NAZPÍVALA DUET S NEDVĚDEM

Roli Anežky v muzikálu Daniela Landy Tajemství Petra Pudová dostala ještě coby studentka konzervatoře. Záhy následovaly postavy v muzikálech Dobře placená procházka a Naháči.

Svou hereckou filmografii Petra Pudová zahájila v roce 2006, kdy se objevila v komediích Experti a Prachy dělaj člověka. Rok nato si zahrála jednu z pekelných panen v televizní pohádce Kdo hledá, najde.

Angeliku, lásku Jakuba Mázla v podání Ladislava Ondřeje, Petra Pudová ztvárnila v Ordinaci v růžové zahradě 2. V seriálu Cirkus Bukowsky se zhostila úlohy zdravotní sestry na ARO.

V roce 2017 Petra Pudová vydala svůj debutový sólový singl One Last Time a též první sólové album Say it Out Loud.

O PETŘE PUDOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Po asi dvouletém vztahu ji fotograf Marek Pátek na podzim 2013 požádal o ruku. Jejich vztah ale nevyšel. V roce 2020 Petra Pudová porodila syna Dominika.


 

Další Zpěváci

zobrazit profil Petr Kutheil
Petr Kutheil
zobrazit profil Dominika Hašková
Dominika Hašková
zobrazit profil Sámer Issa
Sámer Issa
zobrazit profil Miroslav Šmajda
Miroslav Šmajda
zobrazit profil Pokáč (Jan Pokorný)
Pokáč (Jan Pokorný)
zobrazit profil Adéla Elbel
Adéla Elbel
zobrazit profil Waldemar Matuška
Waldemar Matuška