Václav Slabyhoudek

Václav Slabyhoudek

Přezdívka: Pan Lišák
Profese: právník, lovec v soutěži Na lovu TV Nova

Související celebrity

Životopis

Václav Slabyhoudek, právník s ambicemi pracovat v Bruselu, v únoru 2021 přijal nabídku TV Nova účastnit se pořadu Na lovu. Dostal přezdívku Pan Lišák.

Absolvoval Právnickou fakultu Univerzity Karlovy v Praze. Nabídku účastnit se jako jeden ze čtveřice expertů soutěžního pořadu TV Nova Na lovu Václav Slabyhoudek přijal ve svých osmadvaceti letech, kdy ještě studoval vysokou školu.

Slabyhoudek má rád cizí jazyky

V dětství si Václav Slabyhoudek svou budoucnost představoval jinak. Pomýšlel na kariéru fotbalisty, kterou mu zhatila srdeční vada. Po studiích práv se jeho snem stalo jednou pracovat v administrativě Evropské komise v Bruselu.

Velkým koníčkem Václava Slabyhoudka jsou cizí řeči. Plynně hovoří anglicky a francouzsky, domluví se také španělsky a rusky. Své jazykové nadání využívá i při své práci, překládá právnické texty.

Do „masakrování“ soutěžící v pořadu Na lovu se s Václavem Slybyhoudkem pustili meteoroložka Dagmar Jandová zvaná Kvízová dáma, uznávaný historik, geograf a pedagog Jiří Martínek, přezdívaný Doktor Vševěd, a Jakub Kvášovský alias Kalkulátor. Moderování pořadu se ujal Ondřej Sokol.

 

 

Další Osobnosti

zobrazit profil Albert Černý
Albert Černý
zobrazit profil Svatava Simonová
Svatava Simonová
zobrazit profil Lukáš Wagenknecht
Lukáš Wagenknecht
zobrazit profil Burak Oymen
Burak Oymen
zobrazit profil Pavel Skřípal
Pavel Skřípal
zobrazit profil Andrea Černá
Andrea Černá
zobrazit profil Josef Jadrný
Josef Jadrný
zobrazit profil Matthew  Vaughn
Matthew Vaughn