Maxim Magnus

Maxim Magnus

Datum narození: 15. 4. 1998
Místo narození: Belgie
Profese: transgender modelka, aktivistka
Znamení: Beran

Související celebrity

Životopis

Maxim Magnus, transgender modelka a aktivistka, se narodila v mužském těle. Po hormonální terapii a operaci se z ní stala sexy blondýnka.

Sice se Maxim Magnus narodila jako kluk, ale už v dětství věděla, že je jiná, než ostatní. Poprvé si uvědomila, že je trans, když jí bylo 14 let.

O MAXIM MAGNUS ČTĚTE ZDE>>

„Nejdřív jsem mámě řekla, že jsem gay. Ona mě ale vzala za psychologem na kliniku zaměřenou na gender nedaleko našeho domova v Belgii, protože si myslela, že bych měla svou identitu více prozkoumat,“ napsala Maxim Magnus v roce 2019 pro magazín Vogue.

Lékaři jí vysvětli, co to znamená být trans. Brzy nato začala s hormonální terapií. „Vždy jsem věděla, že mým ultimátním cílem je operativní změna pohlaví,“ uvedla Maxim Magnus tehdy.

Maxim Magnus se pokusila o sebevraždu

V 16 letech Maxim Magnus musela vysadit hormony, jelikož bylo zapotřebí nechat si zmrazit spermie, což je po přeměně pohlaví její jediná šance na vlastní dítě. O rok později začala s lékaři probírat operativní změnu pohlaví.

Pro Maxim Magnus to bylo velmi těžké období. Nebyla na tom dobře psychicky, odešla ze školy, opustili ji přátelé, a dokonce se pokusila o sebevraždu. Naštěstí jí byla obrovskou oporou rodina.

Po zákroku, který záhy následoval, se atraktivní Maxim Magnus prosadila v modelingu. Začala pracovat pro věhlasné značky, jako je např. Gucci.

 

Další Modelky

zobrazit profil Angelika Kostyshynová
Angelika Kostyshynová
zobrazit profil Terezie Dobrovolná
Terezie Dobrovolná
zobrazit profil Radka Kocurová
Radka Kocurová
zobrazit profil Dominika Košťálová
Dominika Košťálová
zobrazit profil Hana Dědková
Hana Dědková
zobrazit profil Natálie Kotková
Natálie Kotková