Matouš Rajmont

Datum narození: 14. 1. 1973
Místo narození: Praha
Profese: herec, moderátor, boxer

Související celebrity

Životopis

Matouše Rajmonta vizáž drsňáka předurčuje k záporným rolím. Ani v novácké Ulici tomu není jinak. V roce 2023 rozšířil plejádu herců, kteří se v oblíbeném seriálu objevili, a to jako lichvář.

Před televizní kameru se Matouš Rajmont postavil už v předškolním věku, když si v roce 1977 zahrál Péťu v televizní inscenaci Poslední zkouška. Jednu z hlavních rolí, člena party rošťáků, dostal v dětském snímku Pětka s hvězdičkou (1985).

MATOUŠ RAJMONT NA ISPORT.CZ

Již coby profesionální herec se Matouš Rajmont objevil mj. v muzikálu Kvaska (2007), v romantické sportovní komedii Veni, vidi, vici (2009) či v tragikomedii Signál (2012). Jednu z vedlejších postav dostal v thrilleru Hlasy (2023).

Rajmont hrál také v 1. MISI 

Menší role Matouš Rajmont ztvárnil v řadě seriálů, jako jsou např. Modré stíny, Kriminálka Anděl, Polda, Dáma a Král, Specialisté, Modrý kód, Sestřičky Modrý kód, Duch, 1. MISE či Odznak Vysočina.

Vizáž potetovaného drsňáka Matouše Rajmonta stylizuje zejména do negativních postav. I v takové se předvedl v roce 2023 v seriálu TV Nova Ulice, kde si zahrál lichváře.

O MATOUŠI RAJMONTOVI ČTĚTE ZDE>>

Herec, moderátor a boxer Matouš Rajmont je ženatý.

Matouš Rajmont pochází z umělecké rodiny. Je synem režiséra Ivana Rajmonta a herečky a moderátorky Ivy Hüttnerové. Jeho nevlastním bratrem je herec Filip Rajmont.

 

Další Herci

zobrazit profil Monica Barbaro
Monica Barbaro
zobrazit profil Miloň Čepelka
Miloň Čepelka
zobrazit profil Miriam Kantorková
Miriam Kantorková
zobrazit profil Sandra Pogodová
Sandra Pogodová
zobrazit profil Scarlett Johansson
Scarlett Johansson
zobrazit profil Miloš Hlavica
Miloš Hlavica