Jonathan Majors

Jonathan Majors

Datum narození: 7. 9. 1989
Místo narození: Dallas, Texas, USA
Profese: herec, tanečník, sportovec
Znamení: Panna

Související celebrity

Životopis

Jonathan Majors se stal hvězdou již po počátku své herecké kariéry. Slávu a uznání mu v roce 2019 přinesla hlavní role v dramatu Poslední černoch v San Franciscu.

Na University of North Carolina School of the Arts Jonathan Majors absolvoval obor herectví. Než se stal hercem, byl profesionálním sportovcem a hrál fotbal na univerzitě. Je také vystudovaným tanečníkem. Studoval balet, moderní a africký tanec.

Proslavil se rolí v nezávislém filmu Poslední černoch v San Franciscu z roku 2019. Za ztvárnění Montgomeryho Allena Jonathan Majors obdržel Cenu pro zástupce nové generace na Los Angeles Film Critics Association Awards.

V roce 2020 si Jonathan Majors zahrál v hororové fantasy seriálu HBO Lovecraftova země, za který získal uznání kritiky.

Jednu z klíčových postav Jonathan Majors ztvárnil ve válečném dramatu Bratrstvo pěti, ve westernu Tím tvrdší je pád, v akčním válečném snímku Devotion či ve sportovním dramatu Creed III.

Roli Kanga Dobyvatele Jonathan Majors dostal ve filmu Marvel Cinematic Universe Ant-Man and the Wasp: Quantumania či postavu Nata Loveho, který je svědkem zavraždění svých rodičů Rufusem Buckem a jeho gangem, ve westernu společnosti Netflix The Harder They Fall.

 

 

Další Herci

zobrazit profil Ľubomír Roman
Ľubomír Roman
zobrazit profil Keira  Knightley
Keira Knightley
zobrazit profil Stanislava Jachnická
Stanislava Jachnická
zobrazit profil Shia LaBeouf
Shia LaBeouf
zobrazit profil Aunjanue Ellis
Aunjanue Ellis
zobrazit profil Martina Preissová
Martina Preissová
zobrazit profil Jan Dlouhý
Jan Dlouhý