Hadar Ratzon Rotem

Hadar Ratzon Rotem

Datum narození: 22. 2. 1978
Místo narození: Jeruzalém, Izrael
Profese: herečka
Znamení: Ryby

Související celebrity

Životopis

Hadar Ratzon Rotem, která s hereckou kariérou začínala v rodné Izraeli, se stala jednou z hvězd amerického seriálu Agent (The Spy).

Vystudovala herectví na Škole múzických umění Bejt Zvi v izraelském Ramat Ganu. Svou hereckou Hadar Ratzon Rotem zahájila na divadelních prknech.

Mezinárodního uznání se Hadar Ratzon Rotem dostalo za roli v izraelském televizním seriálu False Flag. Objevila se také v dalších tamních projektech, např. Na dotek a V léčbě.

Jednu z klíčových postav, manželku hlavního hrdiny, Hadar Ratzon Rotem ztvárnila v dramatickém seriálu z produkce společnosti Netflix Agent (The Spy).

Na filmovém plátně Hadar Ratzon Rotem debutovala v roce 2007 ve válečném thrilleru Odvlečen, který byl natočený v koprodukci USA a Jihoafrické republiky.

Kromě dalších seriálů si Hadar Ratzon Rotem zahrála mj. v německém televizním snímku Chefinspektor Ochajon - Die Seele eines Mörders.

V izraelské produkci se Hadar Ratzon Rotem objevila v historickém dramatu Příběh lásky a temnoty (2015) či v roce 2019 ve filmu Incitement, který měl premiéru na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu.

Ve své vlasti byla Hadar Ratzon Rotem nominována na řadu ocenění. Několik jich i získal, např. v roce 2008 cenu Izraelské akademie za nejlepší herečku ve vedlejší roli.

Hadar Ratzon Rotem se provdala za herce Yorama Toledana. Mají spolu dvě děti.

 

Další Herci

zobrazit profil Vanda Chaloupková
Vanda Chaloupková
zobrazit profil Alena Mudrová
Alena Mudrová
zobrazit profil Karina Rchichev
Karina Rchichev
zobrazit profil Adrien Brody
Adrien Brody
zobrazit profil Rowan Atkinson
Rowan Atkinson
zobrazit profil Patrik Děrgel
Patrik Děrgel