Bassie Carter

Bassie Carter

Datum narození: 25. 10. 1993
Místo narození: Londýn, Velká Británie
Profese: herečka
Znamení: Štír

Související celebrity

Životopis

Beatrice Carter se proslavila rolemi Evie Wilcox v minisérii BBC Howards End (Rodinné sídlo) a Violet Woodhouse v seriálu ITV Beecham House.

V roce 2016 Bassie Carter, celým jménem Bessie Beatrice Carter, absolvovala Královskou velšskou vysokou školu hudby a dramatu. Coby profesionální herečka debutovala rok nato rolí Marthy ve hře The Roundabout v londýnském divadle Park Theatre.

V roce 2018 se Bessie Carter předvedla jako Evie Wilcox v seriálu BBC Howards End (Rodinné sídlo), který byl natočen podle románu E. M. Forstera, a také v představení The Ferryman na West Endu.

Televizní diváky si Bessie Carter podmanila ztvárněním Violet Woodhouse v seriálu ITV Beecham House.

Stala se jednou z hvězd dobového dramatu společnosti Netflix Bridgerton (Bridgertonovi). V seriálu inspirovaném bestsellerem Julie Quinn, který sleduje příběhy osmi nerozlučných sourozenců z mocné rodiny a jejich touhu po lásce, si Bessie Carter zahrála Prudence Featherington.

Na filmovém plátně Bessie Carter debutovala v roce 2012 v romantickém historickém dramatu Bídníci (Les Misérables), v němž hlavní role ztvárnili Hugh Jackman a Russell Crowe.

 

 

Další Herci

zobrazit profil Anna Remková
Anna Remková
zobrazit profil Lucie Žáčková
Lucie Žáčková
zobrazit profil Lilian Sarah Fischerová
Lilian Sarah Fischerová
zobrazit profil Aleš Petráš
Aleš Petráš
zobrazit profil Andrea Daňková
Andrea Daňková
zobrazit profil Ctirad Götz
Ctirad Götz
zobrazit profil Milan Peroutka
Milan Peroutka
zobrazit profil Petr Kotlár
Petr Kotlár