Jakub Štáfek

Datum narození: 22. 5. 1990
Místo narození: Praha
Výška: 190 cm
Profese: herec, režisér
Znamení: Blíženci

Související celebrity

Životopis

Herec Jakub Štáfek, který se proslavil rolí Matěje Jordána v nekonečném nováckém seriálu Ulice, se pustil do natáčení vlastních filmů.

Po maturitě, již složil roku 2008, se Jakub Štáfek pustil do studia na soukromé střední škole fotografické a filmové ve Vokovicích. Již v útlém dětství spolupracoval s amatérským divadlem Radar v Praze. Na profesionálních prknech, které znamenají svět, poprvé stanul v Divadle Na Fidlovačce, a to v představení Tři sestry, dále pak v Městském divadle Kladno v inscenaci Donaha!.

JAKUB ŠTÁFEK: KVŮLI ULICI MĚ ZMLÁTILI

Jako herec se Jakub Štáfek televizním divákům představil postavou Matěje Jordána v seriálu Ulice TV Nova, v němž hrál od jeho počátku. Na obrazovce se tedy objevil v roce 2005. Mihl se v seriálech Kriminálka Anděl či Případy 1. oddělení, výraznější roli ztvárnil v sérii Specialisté, hlavní ve Vyšehradu. Zahrál si v sci-fi komedii Probudím se včera (2012), v němž ústřední postavu ztvárnili Jiří Mádl a Filip Blažek, ve filmu Tomáše Vorla Vejška (2014) nebo v režijním debutu Vojtěcha Kotka Padesátka (2014).

JAKUB ŠTÁFEK - JAK SE STAL BLONĎÁKEM

Talentovaný Jakub Štáfek se chce stát slavným režisérem a scenáristou. Jeho režijním debutem byl krátký film Rozsvěcet se nevyplácí (2009). Společně s Martinem Koppem režíroval komediální seriál Vyšehrad (2016), kam kromě sebe obsadil Jakuba Prachaře, Ondřeje Pavelku, Jaromíra Bosáka či Moniku Timkovou.

Jednu z hlaních rolí si Jakub Štáfek zahrál v krimi seriálu Specialisté.

O JAKUBU ŠTÁFKOVI ČTĚTE ZDE>>

Mezi koníčky Jakuba Štáfka patří sport, především fotbal, který hrál sedm let závodně, dále lyžování, stolní tenis a cyklistika.

Roku 2014 se Jakub Štáfek stal partnerem půvabné brunetky Moniky Timkové známé z hlavních rolí v pohádce Princezna a písař či v thrilleru Nebezpečná kořist. Jejich vztah skončil v roce 2017.

 

 

 

 

Další Herci

zobrazit profil Jan Komínek
Jan Komínek
zobrazit profil Rossano Rubicondi
Rossano Rubicondi
zobrazit profil Leighton Meester
Leighton Meester
zobrazit profil Juno Temple
Juno Temple
zobrazit profil Ivan Dejmal
Ivan Dejmal
zobrazit profil Dagmar Patrasová
Dagmar Patrasová
zobrazit profil Marián Labuda
Marián Labuda
zobrazit profil Cameron Diaz
Cameron Diaz