Václav Matějovský

Datum narození: 14. 2. 1996
Místo narození: Plzeň
Výška: 179 cm
Profese: herec, moderátor
Znamení: Vodnář

Související celebrity

Životopis

Václav Matějovský se do povědomí široké divácké obce dostal coby Mikuláš Seidl v seriálu TV Nova Ulice. Roli získal vítězstvím v castingu.

S hraním Václav Matějovský začal na střední škole, kde navštěvoval herecký soubor. Další zkušenosti nasbíral v plzeňském divadle Alfa.

VÁCLAV MATĚJOVSKÝ PŘEDVEDL OHROMNÝ ÚD

Matějovský hrál pro známé režiséry

Na konci roku 2009 se Václav Matějovský zúčastnil castingu TV Nova s tvůrci Ulice, který vyhrál. V seriálu dostal roli Mikuláše Seidla.

Na filmovém plátně Václav Matějovský debutoval v komedie Něžné vlny (2013) Jiřího Vejdělka. Dále se objevil ve snímku Vybíjená (2015) Petra Nikolaeva nebo v Teorii tygra (2016) Radka Bajgara.

V rádiu rozjel Matějovský vlastní show

Roku 2015 začal moderovat v rádiu, kde se uplatnili i jeho další dva kolegové, které proslavila Ulice, a to Johan Mádr a Ondřej Havel. Roku 2017 Václav Matějovský ve Fajn Rádiu rozjel vlastní ranní show.

Jednu z hlavních rolí Václav Matějovský ztvárnil v seriálu O mě se neboj. Zahrál si také mj. ve sportovní komedii Vyšehrad: Fylm (2022).

Václav Matějovský se stal jedním z bojovníků drsné reality show Survivor Česko & Slovensko 2023. Soutěž musel nečekaně opustit kvůli zranění.

Hlas Václava Matějovského opakovaně provází reality show TV Nova Love Island. 

O VÁCLAVOVI MATĚJOVSKÉM ČTĚTE ZDE>>

Kromě hraní a moderování Václav Matějovský píše povídky různých žánrů. Mezi jeho koníčky patří počítače (fanoušky rád bavil na Instagramu svými originálními příspěvky) a též sport, např. tenis, softbal, florbal a lyžování. 

 

 

Články o celebritě

Do seriálu Jedna rodina naskočí Čtvrtníček, Pagáčová, Zedníček, Poullain... Do seriálu Jedna rodina naskočí Čtvrtníček, Pagáčová, Zedníček, Poullain... Jak to dopadá, když osud svede dohromady tři rodiny, můžeme sledovat v seriálu Jedna rodina na TV No... číst článek
Seriál Jedna rodina: Jirásková svádí Adama! Mišík na roztrhání Seriál Jedna rodina: Jirásková svádí Adama! Mišík na roztrhání Dala přednost přípravě na maturu a může se jí to vymstít. V seriálu Jedna rodina na Nově zasáhne do ... číst článek
Love Island Česko & Slovensko 2023: Diváci vybrali pohádkový pár. Zvítězili Chris a Majka! Love Island Česko & Slovensko 2023: Diváci vybrali pohádkový pár. Zvítězili Chris a Majka! Reality show Love Island Česko & Slovensko 2023 se dopracovala do velkolepého finále. Tato série... číst článek

Další Herci

zobrazit profil Martin Zounar
Martin Zounar
zobrazit profil Charlie  Chaplin
Charlie Chaplin
zobrazit profil Vladimír Škultéty
Vladimír Škultéty
zobrazit profil Rudolf Hrušínský ml.
Rudolf Hrušínský ml.
zobrazit profil Jaroslav Blažek
Jaroslav Blažek
zobrazit profil Kateřina Táborská
Kateřina Táborská
zobrazit profil Vladimír Brabec
Vladimír Brabec
zobrazit profil Regina Rázlová
Regina Rázlová