Sofie  Karochová Filippi

Sofie Karochová Filippi

Profese: herečka

Související celebrity

Životopis

Herečka Sofie Karochová Filippi, dcera moderátorky Gabriely Filippi a sporťáka Pavla Karocha, se na televizní obrazovce divákům poprvé předvedla v Ordinaci v růžové zahradě TV Nova.

K profesi herečky přivedla mladinkou Sofii Karochovou Filippi její maminka, herečka a moderátorka Gabriela Filippi. „Když jsem s ní poprvé točila ve čtyřech letech film, tak jsem řekla, že už v životě nechci dělat nic jiného,“ vzpomínala v nováčkem Prásku Sofie Filippi, která má na rozmyšlenou. Stejně jako herectví miluje i tanec. Takže se přihlásila ke studiu na taneční konzervatoři. A jde jí obojí, takže může vybírat a čekat, jaká nabídky přijde dřív.

SOFIE FILIPPI – MÍSTO SLUNĚNÍ VÝSLECH NA POLICII

Sofie Filippi není jen talentovaná, ale i krásná, tak není vyloučeno, že by mohla zkusit vyniknout i v modelingu. Diváci TV Nova Sofii Filippi znají z Ordinace v růžové zahradě (2005), kde si zahrála vnučku ředitele kamenické nemocnice Viktora Hofmana v podání Jana Kanyzy, hýčkanou, vážně nemocnou Klárku. Její seriálového otce ztvárnil Jan Antonín Duchoslav, známý z komedie Jana Smyczeka Sněženky a machři.

 

Další Herci

zobrazit profil Ondřej Gregor Brzobohatý
Ondřej Gregor Brzobohatý
zobrazit profil Patricie Solaříková
Patricie Solaříková
zobrazit profil Celina Jade
Celina Jade
zobrazit profil Nina Jiránková
Nina Jiránková
zobrazit profil David Matásek
David Matásek
zobrazit profil Anežka Rusevová
Anežka Rusevová
zobrazit profil Patrik Děrgel
Patrik Děrgel