Anna Fialová

Datum narození: 9. 2. 1996
Místo narození: Havlíčkův Brod
Výška: 163 cm
Profese: herečka
Znamení: Vodnář

Související celebrity

Životopis

Herečka Anna Fialová, vnučka Limonádového Joea, ztvárnila sestru Lídy Baarové. Zazářila ve Vinařích a v show Tvoje tvář má známý hlas či v seriálu Iveta.

Po absolvování výtvarné základní školy se Anna Fialová rozhodla pro pražskou konzervatoř, konkrétně pro hudebně-dramatický obor.

ANNA FIALOVÁ - SEX NA VINOHRADU

Před kamerou se Anna Fialová poprvé mihla v osmi letech. Bylo to ve filmu Filipa Renče Román pro ženy (2004) natočeném podle románu Michala Viewegha. Dětskou roli dostala i v muzikálu Golem. Objevila se ve filmech Kouzla králů, Osudové peníze, Bella Mia, v režijním debutu Vojtěcha Kotka Padesátka či v muzikálu Cesty ke štěstí, kde zní písničky ze Starců na chmelu (1964).

ANNA FIALOVÁ A DALŠÍ KRÁSKY 

V seriálu TV Prima Vinaři Anna Fialová dostala jednu z hlavních rolí, a to Julii, do které se zblázní všichni kluci. Filip Renč ji obsadil do svého životopisného dramatu Lída Baarová. Ztvárnila její mladší sestru, herečku Zorku Janů, která jako čtyřiadvacetiletá ukončila svůj život skokem z okna v jejich vile na Hanspaulce. Jejího otce ve filmu hraje Martin Huba, maminku Simona Stašová, sestru Lídu Táňa Pauhofová.

V show TV Nova Tvoje tvář má známý hlas Anna Fialová uplatnila též své pohybové nadání. O přízeň poroty si zasoupeřila s Ivanou Chýlkovou, Petrem Rychlým, Ivou Pazderkovou, Petrem Vondráčkem, Hanou Holišovou, Davidem Krausem a Adamem Mišíkem.

Tragicky zesnulou zpěvačku Ivetu Bartošovou Anna Fialová ztvárnila v životopisných sériích TV Nova Iveta

O ANNĚ FIALOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Talentovaná Anna Fialová pohází z divadelní rodiny. Její děda Karel Fiala, hrál slavného Limonádového Joea. Matka Alexandra Malínská tančila ve skupině UNO a otec zpíval v muzikálech. 

 

Články o celebritě

Recenze muzikálové novinky Anděl Páně: Boží Fialová, zbytečná role Korna! Recenze muzikálové novinky Anděl Páně: Boží Fialová, zbytečná role Korna! Tak tohle se povedlo! Za poslední hezkou řádku let neměl premiéru lepší původní český muzikál, než j... číst článek
Nejobsazovanější princové a princezny! Kolikátá byla Šafránková? Nejobsazovanější princové a princezny! Kolikátá byla Šafránková? K nejoblíbenějším pohádkovým postavám kromě vodníků, čertů a čarodějů patří hlavně princové a prince... číst článek
Anna Fialová ve Varech: Mám zraněná záda a jsem pod léky! Pak ale pařila na Mig 21 Anna Fialová ve Varech: Mám zraněná záda a jsem pod léky! Pak ale pařila na Mig 21 Zamračená Anna Fialová (28) přijela na festival prezentovat chystaný projekt České televize To se vy... číst článek

Další Herci

zobrazit profil Cynthia Erivo
Cynthia Erivo
zobrazit profil Gary Oldman
Gary Oldman
zobrazit profil Jaroslav Blažek
Jaroslav Blažek
zobrazit profil Liliana Malkina
Liliana Malkina
zobrazit profil Lukáš Vaculík
Lukáš Vaculík
zobrazit profil Mark Hamill
Mark Hamill
zobrazit profil Boris Slivka
Boris Slivka
zobrazit profil Joel David Moore
Joel David Moore