Vojtěch Vodochodský

Datum narození: 18. 2. 1994
Místo narození: Hradec Králové
Profese: herec
Znamení: Vodnář

Související celebrity

Životopis

Vojtěch Vodochodský, syn kuchaře a moderátora Ivana Vodochodského, se do povědomí široké veřejnosti dostal rolí zpěváka Petra Sepéšiho v sériích TV Nova Iveta.

Milovníci prken, která znamenají svět, mohli Vojtěcha Vodochodského vidět např. v Divadle J. K. Tyla Plzeň, v Divadle Letí, v Divadle v Řeznické, v Divadle Na Fidlovačce, v Divadle Na Jezerce nebo na Letních shakespearovských slavnostech. Věnuje se i muzikálovému herectví.

Vodochodský byl asistent v Roubalovi

Televizním divákům se Vojtěch Vodochodský předvedl v epizodních rolích v seriálech Kapitán Exner, Ochránce, Ohnivý kuře, Slunečná či Pan profesor. Větší hereckou příležitost dostal v třídílné krimi Případ Roubal, kde ztvárnil asistenta státní zástupkyně Romana.

Svou první hlavní roli Vojtěch Vodochodský dostal v sériích TV Nova Iveta, a to zpěváka Petra Sepéšiho (†25), první lásky Ivety Bartošové (†48), který tragicky zahynul na železničním přejezdu.

Na filmovém plátně Vojtěch Vodochodský debutoval v životopisném dramatu Jan Palach (2018), kde dostal roli spolužáka. Jednu z vedlejších postav si zahrál v dramatu BANGER. a v psychologickém snímku Arvéd (oba 2022).

O VOJTĚCHOVI VODOCHODSKÉM ČTĚTE ZDE>>

Vojtěch Vodochodský je synem kuchaře, moderátora a herce Ivana Vodochodského.

Vojtěch Vodochodský nějaký čas tvořil pár s herečkou Sárou Rychlíkovou. Na předávání Českých lvů v březnu 2023 se pochlubil novou přítelkyní.

 

Články o celebritě

Tohle nikdo nečekal: Konec Lambory v seriálu! Tohle nikdo nečekal: Konec Lambory v seriálu! Místo Marka Lambory (28) si na vrahy posvítí Vojta Vodochodský (30). Kapitána Karase nahradí v seriá... číst článek
Beata Rajská se toho nebojí: Dostihy, nebo přehlídka?! Odhalená prsa i „Hujerovi“ od Kubelkové Beata Rajská se toho nebojí: Dostihy, nebo přehlídka?! Odhalená prsa i „Hujerovi“ od Kubelkové Průhledné tílko s odhalenými ňadry, dlouhé šaty s obřími klobouky nebo pánský cylindr na krásné dívc... číst článek
Hvězda hitu Sex O'Clock Leona Skleničková přiznala anorexii! Trpěla už od dětství Hvězda hitu Sex O'Clock Leona Skleničková přiznala anorexii! Trpěla už od dětství Hvězda mladičké herečky Leony Skleničkové (24) strmě stoupá! Nedávno zazářila v novince Voyo Sex O'C... číst článek

Další Herci

zobrazit profil Claudiu Bleont
Claudiu Bleont
zobrazit profil Kim Basinger
Kim Basinger
zobrazit profil Zlata Adamovská
Zlata Adamovská
zobrazit profil Radúz Mácha
Radúz Mácha
zobrazit profil Jared  Padalecki
Jared Padalecki
zobrazit profil Jorga Kotrbová
Jorga Kotrbová
zobrazit profil Barbora Bočková
Barbora Bočková