Richard Chlad

Datum narození: 14. 6. 1962
Místo narození: Praha
Profese: miliardář, podnikatel
Znamení: Blíženci

Související celebrity

Životopis

Miliardář Richard Chlad se v listopadu 2023 oženil s o 31 mladší Annou-Marií Kánskou, dcerou Veroniky Kánské, která se proslavila rolí Blaženy z trilogie Slunce, seno...

V dětství podle svých slov Richar Chlad neměl na růžích ustláno. Od své přísné maminky si mnohokrát vysloužil pár facek, otec mu pro změnu nedal nic zadarmo. „Když jsem něco chtěl, musel jsem si alespoň půlku na to vydělat," zavzpomínal.

CHLAD SE NAŠTVAL NA SRAZU LUXUSNÍCH VOZŮ>>

„Poprvé jsem šel na brigádu ve 14 letech do JZD, abych si vydělal 600 korun na vysněné tenisky Adidas,“ prozradil Richard Chlad. Dodnes je prý schovává na půdě.

O RICHARDU CHLADOVI ČTĚTE ZDE>>

Annu-Marii Kánskou, dceru herečky Veroniky Kánské, která se proslavila rolí Blaženy z komediální trilogii Zdeňka Trošky Slunce, seno..., miliardář Richard Chlad, jenž k bohatství přišel také díky hazardu (patří mu mj. herny Krijcos), o ruku požádal v létě 2022 v Chorvatsku.

„Samozřejmě jsem nejdříve dostal svolení od jejích rodičů,“ prozradil Richard Hlad v říjnu 2022.

Miliardář Richard Chlad a o 31 mladší Anna-Marie Kánská si po třech a půl letech společného soužití ANO řekli na Maledivách. Romantický obřad se odehrál na pláži u oceánu.

Novomanželé se na sociální síti pochlubili prstýnky, které jsou od značky BVLGARI a dle jejich stránky stojí 2 tisíce eur (49 000 korun). Richard Chlad kromě snubního prstenu nosí na levé ruce zlaté hodinky v hodnotě několika milionů korun.

Obchodník se ženil podruhé. Je otcem čtyři dětí, které jak řekl, občas vychovával pomocí facek. „Jinak si u dětí respekt nezískáte,“ přiznal Richar Chlad. S novomanželkou potomky neplánují a ona s tím prozatím souhlasí. „Moje starší děti Richard a Sandra ji mají jako bezvadnou kamarádku a menší děti ji milujou,“ uvedl boháč.

 

Další Ostatní

zobrazit profil Lukáš Vlček
Lukáš Vlček
zobrazit profil Lucie Talmanová
Lucie Talmanová
zobrazit profil Adrian Stojkov
Adrian Stojkov
zobrazit profil Rostislav Vyzula
Rostislav Vyzula
zobrazit profil Valéria Melounová
Valéria Melounová
zobrazit profil Alexandr Bortnikov
Alexandr Bortnikov
zobrazit profil Pavel Sehnal
Pavel Sehnal