Monika Leová

Datum narození: 23. 7. 1991
Místo narození: Praha
Míry: 90-60-90
Výška: 178 cm
Profese: modelka, moderátorka, Blesk Česká Miss Earth 2013
Znamení: Lev

Související celebrity

Životopis

České Miss Earth 2013 Monika Leová, která je modelka a moderátorka, své první herecké příležitosti dostala v seriálech V.I.P. vraždy a Ohnivý kuře.

Monika Leová se narodila v Praze, ale od narození žila s matkou a prarodiči v malé vesničce Dvořisko. Na základní školu chodila do Chocně, absolvovala ji v roce 2006. V letech 2006 až 2010 studovala na Obchodní akademii v Chocni.

MONIKA LEOVÁ - EXOTICKÁ KRÁSKA

Od října 2010 začala Monika Leová studovat na Fakultě informatiky a statistiky Vysoké školy ekonomické bakalářský obor Statistické metody v ekonomii ve studijním programu Kvantitativní metody v ekonomice, který absolvovala v červnu 2014. Umí anglicky a rusky.

Kariéra moderátorky Moniky Leové začala 12. srpna 2013 v nově zaváděných Odpoledních zprávách na televizní stanici Prima Family. Moderátorskou dvojici utvořila s Tomášem Drahoňovským. O rok dříve se stala I. vicemiss Miss VŠE.

V roce 2013 se Monika Leová zúčastnila soutěže krásy Česká Miss. Finálový galavečer jí přinesl titul Blesk Česká Miss Earth. Toto vítězství ji nominovalo na mezinárodní soutěž krásy Miss Earth 2013. Když takto triumfovala, médiím ukázala svého přítele, módního konzultanta Martina Košína. V lednu 2016 jí požádal o ruku na dovolené v Austrálii. V červnu 2018 se vzali. V dubnu 2021 mu porodila dceru Mie.

Atraktivní Monika Leová se objevila v seriálech V.I.P. vraždy a Ohnivý kuře.

Monika Leová má ráda jídlo, zejména vietnamské, a miluje čokoládu.

O MONICE LEOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Exotická kráska pochází z rasově smíšené rodiny. Její matka Jana Leová je Češka a otec Le Dinh Chau je vietnamského původu. Když byla malá, tak se její rodiče rozvedli. Má sestru Lenku a bratra Čeňka. Vietnam navštívila dvakrát. Vietnamsky trochu rozumí, ale nemluví.

 

Další Modelky

zobrazit profil Michaela Kociánová
Michaela Kociánová
zobrazit profil Angelika Kostyshynová
Angelika Kostyshynová
zobrazit profil Veronika Kašpárková
Veronika Kašpárková
zobrazit profil Lolo Ta Bella (Gabriel Jiráčková)
Lolo Ta Bella (Gabriel Jiráčková)
zobrazit profil Fanny Neguesha
Fanny Neguesha
zobrazit profil Eliška Bučková
Eliška Bučková
zobrazit profil Monika Žídková
Monika Žídková
zobrazit profil Kateřina Průšová
Kateřina Průšová