Ivy Hoang

Místo narození: Praha
Profese: herečka

Související celebrity

Životopis

Herečka Ivy Hoang, která se stala populární v roce 2016 díky roli v seriálu TV Nova Ohnivý kuře, pochází z vietnamsko-české rodiny.

Milostná dobrodružství, intriky a humor. Na těchto pilířích stavěli tvůrci nováckého seriálu Ohnivý kuře. Exotická kráska Ivy Hoang si zde zahrála Hany, dceru majitele večerky, která tam pracuje jako účetní a je magnetem pro muže. Seriálu kralují kuchaři v podání Jakuba Prachaře a Jana Dolanského, jejichž minulost a sen o vlastní restauraci obrátila městečko a vztahy místních vzhůru nohama.

IVY HOANG, VIETNAMKA, CO PIJE KREV

Atraktivní Ivy Hoang se od dětství věnuje tanci a zpěvu. Není tedy divu, že se kromě herectví snaží vyniknout i na jiných frontách. Společně s dalšími pěti kráskami v roce 2014 založila popovou kapelu Basix. Ivy by se, jak píše na stránkách kapely, chtěla přiblížit svým vzorům, kterými jsou Pussycat Dolls, Beyoncé nebo Demi Lovato. Po několika měsících jedna z členek kapely kolegyně opustila, takže musely přepracovat repertoár.

Ivy Hang je nejen talentovaná umělkyně, ale ani škola jí nedělá problémy. Stejně jako její seriálová postava Hany v Ohnivém kuřeti studovala Vysokou školu ekonomickou. Nadání má i na jazyky. Kromě obou „mateřských“ řečí umí anglicky a španělsky. „Vietnamsky samozřejmě taky mluvím, ale česky o něco lépe. Mí rodiče mají taky obchůdek s potravinami, takže dobře vím, co tato práce obnáší,“ prozradila v médiích Ivy Hoang.

 

Další Herci

zobrazit profil Josef Abrhám
Josef Abrhám
zobrazit profil Felicity Huffman
Felicity Huffman
zobrazit profil Alžběta Malá
Alžběta Malá
zobrazit profil Ilja Prachař
Ilja Prachař
zobrazit profil Tomáš Měcháček
Tomáš Měcháček
zobrazit profil Jiří Adamíra
Jiří Adamíra
zobrazit profil Kim Kardashian
Kim Kardashian