Ivanka Trump

Datum narození: 30. 10. 1981
Místo narození: Manhattan, USA
Profese: modelka, podnikatelka
Znamení: Štír

Související celebrity

Životopis

Dcera již zesnulé úspěšné americké podnikatelky českého původu Ivany Trumpové a 45. prezidenta USA Donalda Trumpa se vydala v v matčiných šlépějích. Též se dobře provdala. Za majitele týdeníku New York Observer, fešáka Jareda Kushnera.

Ivanka Trumpová s manželem již mají dvě děti a na cestě má být třetí. „Je to neuvěřitelné požehnání. Jsme tak vděční a šťastní,“ řekla Ivanka Trumpová magazínu People. S manželem má již dceru Arabellu a mladšího Josetha. S příchodem dalšího potomka do rodiny udělají z úspěšné americké podnikatelky a lyžařky s českými kořeny Ivany Trampové, exmanželky boháče Donalda Trumpa, již osminásobnou babičku. Toto slovo se však pro stále atraktivní ženu prý vůbec nehodí, tak jí říkají jinak. „Děti mi neříkají grandma (babička), ale glam-ma (půvabná maminka), nebo ty nejmladší Ivana-ma. Užíváme si spolu."

IVANKA TRUMPOVÁ V MODELINGU TRUMFLA SVOJI MATKU

Podnikatelka (viceprezidentka Trump Organization) a modelka Ivanka Trump chodila s boháčem Kushnerem několik let (kvůli penězům si ho ale rozhodně nebrala, sama si dokáže vydělat opravdu dost).

Zasnoubení komentovala na svém blogu v červenci 2009: „Zasnoubila jsem se minulou noc. Je to skutečně nejšťastnější den v mém životě.“ O svém příteli tehdy prozradila, že je to někdo, kdo rozumí jejímu životnímu stylu. „Jsme si velmi podobní a velmi ambiciózní,“ prohlásila. Ivanka byla podle svých blízkých opravdu zamilovaná, a to natolik, že se rozhodla konvertovat k judaismu. Její snoubenec Jared Kushner je totiž ortodoxní Žid. Svoji byli ještě téhož roku.

Viceprezidentka Trump Organization, modelka Ivanka Trump, má čtyři sourozence. Jsou jimi: Eric Trump, Tiffany Trump, Donald Trump, Barron Trump. Celá jména modelčiných dětí zní Arabella Rose Kushner a Joseph Frederick Kushner.

 

Články o celebritě

Tajemství Ivany Trumpové (†73), která by slavila narozeniny: Alkohol a vyšetřování StB i FBI! Tajemství Ivany Trumpové (†73), která by slavila narozeniny: Alkohol a vyšetřování StB i FBI! 20. února by slavná česká rodačka Ivana Trumpová (†73), nepřehlédnutelná blondýnka se vždy vysoko vy... číst článek
Ivanka Trumpová dojemně vzpomíná na mámu v den jejích narozenin: „Proplouváme životem a chybíš nám“ Ivanka Trumpová dojemně vzpomíná na mámu v den jejích narozenin: „Proplouváme životem a chybíš nám“ Ivanka Trumpová sdílela na sociální síti emotivní příspěvek o své zesnulé matce Ivaně Trumpové. Ta b... číst článek
Luxusní dům Ivanky Trumpové je konečně hotový. Půjčit si musela pořádný balík Luxusní dům Ivanky Trumpové je konečně hotový. Půjčit si musela pořádný balík Ivanka Trumpová a její manžel Jared Kushner si v dubnu 2021 koupili nemovitost v hodnotě 533 milionů... číst článek

Další Ostatní

zobrazit profil Dominique Strauss-Khan
Dominique Strauss-Khan
zobrazit profil Robert Plaga
Robert Plaga
zobrazit profil Josef Pizinger
Josef Pizinger
zobrazit profil Lela Lenka Geislerová
Lela Lenka Geislerová
zobrazit profil Petr Harazin
Petr Harazin
zobrazit profil Lukáš Blažej
Lukáš Blažej