Radoslav Skála

Radoslav Skála

Místo narození: Ivančice
Profese: politik

Související celebrity

Životopis

Radoslav Skála se jako dlouholetý člen KSČM a zastupitel Ivančic stal kandidátem pro senátní volby 2016 v jednom z brněnských obvodů. Konrétně šlo o Brno-venkov.

Radoslav Skála se celý život věnuje stavebnictví. Absolovoval brněnskou stavební průmyslovku a je stavebním technikem. Do KSČ, jen on ví proč, vstoupil v roce 1984 a ve straně zůstal, i když se z ní stala KSČM.

Podle soudu Radoslava Skály je KSČM jedinou levicovou stranou, kterou ještě zajímají obyčejní lidé. Radoslav Skála by rád zabránil vylidňování venkova. Tvrdí, že mladí se mají držet své rodné hroudy, nebo na ní být udrženi i proto, aby na ní mohli staří dožít.

Radoslav Skála má zkušenosti z ivančické komunální politiky, jedno volební období byl dokonce místostarostou města. "Nestydím se obléct montérky a jít vytvářet hodnoty," uvedl Radoslav Skála ke své kandidatuře do senátu v roce 2016.

V obvodě Brno-venkov se mandát rozhodl obhajovat senátor za ČSSD Jan Žaloudík, STAN nasadili manažera Michala Buriana. Radoslav Skála sportoval, věnoval se kopané, vytížení stavebnictvím a péčí o dům ji však trochu odsunuly stranou.

VŠE O KRAJSKÝCH A SENÁTNÍCH VOLBÁCH ZDE

 

Další Politici

zobrazit profil Pcheng Li-jüan
Pcheng Li-jüan
zobrazit profil Jiří Valenta
Jiří Valenta
zobrazit profil Petr Braný
Petr Braný
zobrazit profil Jiří Vosecký
Jiří Vosecký
zobrazit profil Michal Kučera
Michal Kučera
zobrazit profil Eduard Hulicius
Eduard Hulicius
zobrazit profil Lucie Potůčková
Lucie Potůčková
zobrazit profil Pavel Juříček
Pavel Juříček