Eva Badinková

Eva Badinková

Místo narození: Znojmo
Profese: politička a občanský zaměstnanec

Související celebrity

Životopis

Eva Badinková se v senátních volbách rozhodla zkusit štěstí na Kroměřížsku, kde žije. Do voleb ji vyslala KSČM, jejíž je členkou v kroměřížském výkonném výboru.

Eva Badinková se narodila ve Znojmě a absolvovala zde gymnázium. Hned poté založila rodinu a stěhovala se na Ostravsko. Pracovat začala, až když to věk dcery a syna dovolil.

Nastoupila do hračkářství jako prodavačka. "Vždy jsem šla od píky, bez protekce a známostí," uvedla o sobě Eva Badinková. Z krámu ji profesní život odvála do světa financí. Pracovala v bance a úspěšně studovala polytechnický institut i Českou zemědělskou univerzitu v Praze.

Nevěnovala se však v zemědělství, ale nastoupila k policii, a to na pozici občanského zaměstnance. Pracuje k tomu v Holešově, kam se přestěhovala, ve výboru pro sociálně právní ochranu dětí.

Na děti se Eva Badinková zaměřila i v kampani. Slibovala, že navrhne zvýšit trestní sazbu u zločinů na dětech a seniorech. ČSSD do senátních voleb na Kroměřížsku nominovala místostarostu Holešova Jaroslava Chmelaře, KDU-ČSL Šárku Jelínkovou, ředitelku centra pro seniory.

Eva Badinková byla v době kandidtury už dvojnásobnou babičkou a trojnásobnou matkou. K tomu má zálibu v chovu zvířet, lyžování, cyklistice a také ráda jezdí na motorce.

VŠE O KRAJSKÝCH A SENÁTNÍCH VOLBÁCH ZDE

 

Další Politici

zobrazit profil Jana Černochová
Jana Černochová
zobrazit profil Recep Erdogan
Recep Erdogan
zobrazit profil Lidie  Vajnerová
Lidie Vajnerová
zobrazit profil Martin Kuba
Martin Kuba
zobrazit profil Klára Samková
Klára Samková
zobrazit profil Zdeněk Dvořák
Zdeněk Dvořák
zobrazit profil Rostislav Koštial
Rostislav Koštial
zobrazit profil Robert Fico
Robert Fico