Katarína Štumpfová

Datum narození: 17. 2. 1986
Profese: tanečnice
Znamení: Vodnář

Související celebrity

Životopis

Slovenská tanečnice Katarína Štumpfová si prošla řadou televizních show, jako je třeba Let´s Dance nebo Burn the Show. V Čechách vzbudila pozornost v StarDance po boku Leoše Mareše.

Tančit Kararína Štumpfová začala v osmi letech, když ji její babička vzala na jednu taneční soutěž. Na tanci se jí líbí propojení emocí a důležitosti správného technického provedení. Miluje swingovou hudbu a vše s ní spojené, přála by si, aby se byla bývala narodila v době, kdy byl swing nejpopulárnější.

KATARÍNA ŠTUMPFOVÁ: JAK SE KROTÍ LEOŠ MAREŠ

Z Kataríny Štumpfové se stala nádherná, sexy tanečnice a zdá se, že producenti ji v sedmé řadě StarDance k známému protuníkovi a milovníkovi krásných žen Leoši Marešovi přiřadili zcela úmyslně. Tanečnice dávala Leošovi do těla jen co se týče tréninku. Moderátora si naopak hlídala jeho tehdejší přítelkyně Monika Koblížková.

Bez dramat se neobešla účast Kataríny Štumpfové v jedné z řad taneční show Let´s Dance, slovenské verze našeho StarDance, a to po boku zpěváka Miro Šmajdy. Ten totiž soutěž v průběhu vzdal, aniž by jí to oznámil. Tanečnice byla samozřejmě velmi zklamaná, neboť se velmi těšila na finálové večery. Miro Šmajda ji jako omluvu koupil psa a spor tím tak uhasil.

O KATARÍNĚ ŠTUMPFOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Tanečnice se provdala za slovenského za bratislavského podnikatele Borise Jakeše. Na podzim 2018 se Katarína Štumpfová na sociální síti pochlubila těhotenským bříškem.

 

Další Umělci

zobrazit profil Jonáš Ledecký
Jonáš Ledecký
zobrazit profil Petr Faltus
Petr Faltus
zobrazit profil Vlado Bohdan
Vlado Bohdan
zobrazit profil Šimon Caban
Šimon Caban
zobrazit profil Peter Konečný
Peter Konečný
zobrazit profil Géza Röhrig
Géza Röhrig
zobrazit profil Jovanka Skrčeská
Jovanka Skrčeská