Zdeněk Bahenský

Zdeněk Bahenský

Datum narození: 3. 1. 1986
Místo narození: Most
Profese: hokejista

Související celebrity

Životopis

Nadějný hokejový útočník Zdeněk Bahenský, draftovaný do NHL a extraligový hráč, byl v českých médiích znám spíš jako exmanžel modelky Vlaďky Erbové.

Od dorosteneckých let Zdeněk Bahenský zastupoval barvy Litvínova. Díky nespornému hokejovému talentu se v roce 2004 na 73. místě draftu prodral do zámoří, místo v New York Rangers však hrál na farmě a po třech letech se proto rozhodl vrátit do extraligy. K jeho rozhodnutí přispělo také narození dcery a manželství s modelkou Vlaďkou Erbovou.

Roční angažmá v Litvínově už ale neprodloužil a zamířil do Mladé Boleslavi. Po třech sezónách, ve kterých si znovu zvykl na evropský hokej, přestoupil po sezoně 2011/2012 do pražské Sparty.

O ZDEŇKOVI BAHENSKÉM ČTĚTE ZDE>>

Na sklonku roku 2009 však přišlo rozčarování v osobním životě. Jeho, nyní už bývalá manželka Vlaďka Erbová, nedokázala zakrýt nevěru s Tomášem Řepkou a tato aféra skončila rozvodem. Zdeněk Bahenský nejprve chtěl bojovat o dceru, po krátké době však žádost o střídavou péči stáhl. Jeho partnerkou několik let byla Taťána Makarenko, taktéž modelka. Rozešli se počátkem roku 2020.

 

Další Sportovci

zobrazit profil Richard Jarůšek
Richard Jarůšek
zobrazit profil Robin van Persie
Robin van Persie
zobrazit profil Taras Povoroznyk
Taras Povoroznyk
zobrazit profil Hana Matelová
Hana Matelová
zobrazit profil Roman Koudelka
Roman Koudelka
zobrazit profil Antonín Brož
Antonín Brož
zobrazit profil Jaromír Kudera
Jaromír Kudera