Taťána Makarenko

Datum narození: 1. 10. 1989
Místo narození: Belca, Oděská oblast, Ukrajina
Váha: 52 kg
Míry: 86-58-88
Výška: 175 cm
Profese: modelka, zakladatelka a šéfka soutěže krásy Miss Czech Republic
Znamení: Váhy

Související celebrity

Životopis

Modelka Taťána Makarenko, která pochází z Ukrajiny, se stala zakladatelkou a ředitelkou národní soutěže krásy Miss Czech Republic.

Do Čech přijela Taťána Makarenko s matkou v devíti letech. Základní vzdělání i gymnázium absolvovala v Teplicích, maturovala v Dubí, kam přestoupila. Poté na Metropolitní univerzitě Praha vystudovala obor Mezinárodní vztahy a evropská studia.

TAŤÁNA MAKARENKO MÁ ROVNÁTKA DRAŽŠÍ NEŽ PRSA

Makarenko uspěla v soutěžích krásy

Se svou krásou se Taťána Makarenko prvně prosadila na Miss Severních Čech 2008, kde skončila druhá. Téhož roku se probojovala do finále soutěže Dívka Šumavy. Rok nato byla finalistkou Miss Jihlava Open Top Model a Miss Praha Open a zvítězila v Miss PartyPlanet.

První byla Taťána Makarenko také na Miss Playboy bunny 2010. Posléze se pokusila prorazit i v zahraničí. Šestá skončila na Miss Eurovision of the World 2013/2014 v Istanbulu, pátá na World Miss University 2014 v Soulu nebo jedenáctá na Miss Grand International 2015 v Bangkoku.

Taťána Makarenko se zasnoubila

V roce 2010 Taťána Makarenko, která předvádí především plavky a spodní prádlo, založila Spolek Miss Face a soutěž krásy Miss Face Czech Republic, kterou osm let nato přejmenovala na Miss Czech Republic s podtitulem Krásné tváře pomáhají.

Taťána Makarenko ovládá anglický, německý, ruský a španělský jazyk.

O TAŤÁNĚ MAKARENKO ČTĚTE ZDE>>

V září roku 2011 se přítelem Taťány Makarenko stal hokejista Zdeněk Bahenský. V březnu 2020 modelka oznámila, že se rozešli.

Počátkem ledna 2023 se Taťána Makarenko zasnoubila s partnerem Martinem Pánkem.

 

Články o celebritě

Top momenty z Miss Czech republic! Pád ze schodů Makarenko i autonehoda Pomeje Top momenty z Miss Czech republic! Pád ze schodů Makarenko i autonehoda Pomeje Soutěž Miss Czech Republic 2024 se letos dočkala 15. ročníku a v sobotu 11. května se odehrálo velké... číst článek
Prvomájové líbačky slavných: Rozverná Agáta, tajemná Ochotská, Musil s manželem a opuštěná Heidi Prvomájové líbačky slavných: Rozverná Agáta, tajemná Ochotská, Musil s manželem a opuštěná Heidi Byl pozdní večer – První máj – večerní máj – byl lásky čas... I když většina třešní už odkvetla, tak... číst článek
Lipavský přijal nejkrásnější ženu světa v Černínském paláci: Zapojí se Miss World  do diplomacie? Lipavský přijal nejkrásnější ženu světa v Černínském paláci: Zapojí se Miss World do diplomacie? Porouchaný vládní airbus v Bombaji zavál ministra zahraničí Jana Lipavského (Piráti) na soutěž Miss ... číst článek

Další Modelky

zobrazit profil Georgina Rodríguez
Georgina Rodríguez
zobrazit profil Tereza Maxová
Tereza Maxová
zobrazit profil Tereza Fajksová
Tereza Fajksová
zobrazit profil Taťána Kuchařová
Taťána Kuchařová
zobrazit profil Denisa Dvořáková
Denisa Dvořáková
zobrazit profil Lucie Křížková
Lucie Křížková
zobrazit profil Hana Mašlíková
Hana Mašlíková
zobrazit profil Šárka Zdvořilá
Šárka Zdvořilá