Fotka není dostupná

Petr Rajchert

Datum narození: 6. 6. 1968
Profese: herec, zpěvák, saxofonista, moderátor
Znamení: Blíženci

Související celebrity

Životopis

Hudebníka Petra Rajcherta proslavily jeho Starý hadry, kapela, která se později přejmenovala na Chinaski. Jako herec na sebe upozornil v seriálu Život na zámku.

S Chinaski Petr Rajchert nahrál alba Dlouhej kouř a 1. signální. Skupinu opustil v roce 2000 kvůli pracovní vytíženosti. Další dvě alba vydal se svou druhou kapelou Inter.

PETR RAJCHERT - PROČ SKONČIL V BEDEKRU?

Zpíval už během studia herectví na pražské DAMU. Petr Rajchert hrál v libereckém Divadle F. X. Šaldy, v pražském Labyrintu nebo ve Studiu Ypsilon.

V roce 1995 Petr Rajchert získal jednu z hlavních rolí televizního seriálu Život na zámku. Zahrál si i v pohádkovém Císaři a tamborovi nebo v dramatu Správce statku. Se svou budoucí ženou Barbovou Srncovou se seznámil během natáčení komedie Policejní pohádky strážmistra Zahrádky. Vzali se v roce 2006.

Petr Rajchert se začal věnovat i dramaturgii a moderování. Jmenujme např. pořady Hodinový manžel či ostravské Dobré ráno.

O PETRU RAJCHERTOVI ČTĚTE ZDE>>

Z prvního manželství má Petr Rajchert syna Petra. S herečkou a malířkou Baroborou Srncovou vychovával její dceru Emmu.

 

Články o celebritě

Novomanželé roku 2021! Ženili se Plekanec i hvězda Ulice Svoboda, vdávaly se Štíbrová i Paris Novomanželé roku 2021! Ženili se Plekanec i hvězda Ulice Svoboda, vdávaly se Štíbrová i Paris I letos si ANO řeklo mnoho českých i zahraničních osobností. Proto vám nyní přinášíme přehled všech ... číst článek
Otakar z Života na zámku po svatbě a změně příjmení: Prozradil pohlaví dítěte! Otakar z Života na zámku po svatbě a změně příjmení: Prozradil pohlaví dítěte! Ještě donedávna jsme ho všichni znali jako Petra Rajcherta (53), ale pak se herec a moderátor rozhod... číst článek
Léto přeje veselkám, ale... Zounar pořád nic! Léto přeje veselkám, ale... Zounar pořád nic! Konečně si mohli říct »ano« a nebýt u toho maximálně jen s rodinou. Sotva vládní opatření proti covi... číst článek

Další Herci

zobrazit profil Kristýna Janáčková
Kristýna Janáčková
zobrazit profil Veronika Kubařová
Veronika Kubařová
zobrazit profil Václav Glazar
Václav Glazar
zobrazit profil John Malkovich
John Malkovich
zobrazit profil Sandra Pogodová
Sandra Pogodová
zobrazit profil Petr Vaněk
Petr Vaněk
zobrazit profil Ivana Andrlová
Ivana Andrlová
zobrazit profil Zdeněk  Žák
Zdeněk Žák