Lucie Talmanová

Datum narození: 27. 8. 1967
Místo narození: Praha
Profese: někdejší poslankyně ODS
Znamení: Panna

Související celebrity

Životopis

Někdejší politička Lucie Talmanová byla poslankyní, místopředsedkyní Sněmovny a neúspěšně kandidovala do Senátu. Jejím manželem se stal exšéf ODS Mirek Topolánek.

Po průmyslovce Lucie Talmanová absolvovala obor chemické a energetické zpracování paliv Na VŠCHT v Praze. V letech 1990 až 1994 pracovala jako laboratorní specialistka v oboru radiologie v obchodní společnosti AQUATEST.

LUCIE TALMANOVÁ - OMLUVA ZA NAHÉ FOTKY?

Do ODS vstoupila roku 1991. V letech 1994 až 1998 Lucie Talmanová působila jako zástupkyně starosty Městské části Praha 1; později jen jako členka zastupitelstva a rady městské části. Ve volbách 1998 byla zvolena do Sněmovny. Poslanecký mandát obhájila také roku 2002.

14. srpna 2006 byla Lucie Talmanová zvolena místopředsedkyní Sněmovny. V Parlamentu setrvala do voleb 2010, kdy neúspěšně kandidovala do Senátu za obvod č. 40 – Kutná Hora; se ziskem 12,56 % hlasů skončila na třetím místě.

O LUCII TALMANOVÉ ČTĚTE ZDE>>

V srpnu 2006 se objevily spekulace o jejím poměru s tehdejším předsedou ODS Mirkem Topolánkem, začátkem ledna 2007 informace, že s ním Lucie Talmanová čeká dítě. Mirek Topolánek otcovství přiznal v dubnu. Syn Nicolas se jim narodil 24. července 2007. Vzali se 3. června 2010.

Lucie Talmanová má dvě děti z předchozího vztahu, a to syna Ondřeje (*1988) a dceru Elišku Lindu (*1989). Mirek Topolánek měl v předchozím manželství s Pavlou Topolánkovou, rozenou Patákovou, děti tři: dcery Petru a Janu a syna Tomáše.

 

Články o celebritě

Topolánek slaví 65: Dvě ženy, Dalík i Klausova SMS. Vládě vytkl „sr*čky, ve kterých jsme“ Topolánek slaví 65: Dvě ženy, Dalík i Klausova SMS. Vládě vytkl „sr*čky, ve kterých jsme“ Expremiér Mirek Topolánek v sobotu 15. května oslavil 65 let. V politice zažil mnohé. Přes sedm let ... číst článek
Ivana Zemanová dnes v tichosti slaví. První dáma se zbrojním pasem a schopností nebýt příliš vidět Ivana Zemanová dnes v tichosti slaví. První dáma se zbrojním pasem a schopností nebýt příliš vidět O dvacet let mladší manželka prezidenta Miloše Zemana není ženou, která by vyhledávala pozornost méd... číst článek
Taxikář vystrčil penis. Mačkal mi prsa: Slavné Češky o sexuálních predátorech Taxikář vystrčil penis. Mačkal mi prsa: Slavné Češky o sexuálních predátorech Sexuální napadení na táboře. Nemravnosti a sexuální výhrůžky šeptané dítěti do ucha v autobuse MHD. ... číst článek

Další Politici

zobrazit profil Bohumil Šimek
Bohumil Šimek
zobrazit profil Ivan Mařák
Ivan Mařák
zobrazit profil Lubomír Brož
Lubomír Brož
zobrazit profil Josef Pavlík
Josef Pavlík
zobrazit profil Jiří Kobza
Jiří Kobza
zobrazit profil Radek Holomčík
Radek Holomčík