Související celebrity

Životopis

Monika Babišová léta používá jméno svého partnera Andreje Babiše. Jeho manželkou se stala po 23 letech společného soužití. Jméno si prý změnila kvůli dětem.

Když druhý nejbohatší český občan Andrej Babiš učinil své hnutí ANO 2011 druhým nejúspěšnějším politickým subjektem ve volbách na podzim 2013, přitáhla zájem médií i jeho o dvacet let mladší atraktivní partnerka, blonďatá Monika Babišová.

MONIKA BABIŠOVÁ BYLA PRÝ MODELKA

Babišová tvrdí, že není zlatokopka

Díky jejímu vzhledu a s poukazem na velmi rozdílný věk si mnozí mysleli, že je jen zlatokopkou a s majitelem Agrofertu je jen kvůli penězům. Ona sama tvrdí, že tomu tak není. V době, kdy politická hvězda Andreje Babiše stoupala, už spolu byli podle jejích slov téměř dvacet let. Monika Babišová je profesí interiérová designérka.

"Jsem zvyklá, že si lidi myslí, že jsem s ním jen kvůli penězům. On je o dvacet let starší, takže to je asi první věc, která lidi napadne, když nás spolu vidí. Když jsme se seznámili, byl zaměstnanec Petrimexu, obchodní ředitel. To sice znamená, že měl asi nějaký ředitelský plat, ale rozhodně to nebyly miliony nebo miliardy," říká Monika Babišová a je to podle ní hlavní důkaz, že jí nejde o peníze. Ostatně Andrej Babiš ji prý po finanční stránce hlídá. "Když si chci koupit něco dražšího, tak se ho vždycky zeptám. Normálně ale nakupuju v běžných obchodech," tvrdí.

Babišová byla stíhána za Čapí hnízdo

Monika Babišová byla společně s dalšími osobami obviněna v souvislosti s Čapím hnízdem, respektive s údajným dotačním podvodem. Státní zástupce její stíhání koncem srpna 2019 zastavil, stejně jako dalších obviněných.

O MONICE BABIŠOVÉ ČTĚTE ZDE>>

S Andrejem Babišem se seznámili, když jí bylo dvacet let a jemu čtyřicet. Oba v té době byli zadaní (Andrej Babiš má z tehdejšího manželství dvě děti), oba se rozvedli, ale svatbu dlouho odkládali. Spolu mají dvě děti, kvůli nimž jejich matka přijala jméno BabišováAndrej a Monika Babišovi se vzali po 23 letech, 29. července 2017.

 

Články o celebritě

Babišová se nemění: Zázrak, nebo plastiky? A tohle všechno vlastní Babišová se nemění: Zázrak, nebo plastiky? A tohle všechno vlastní Monika Babišová (49) strávila po boku expremiéra Andreje Babiše (69) dlouhých třicet let. Od té doby... číst článek
Babiš po krachu manželství pořád nosí snubák. Doufá, že se Monika vrátí? Babiš po krachu manželství pořád nosí snubák. Doufá, že se Monika vrátí? Čert aby se v tom vyznal. Minulý týden expremiér Andrej Babiš oznámil, že po 30 letech soužití a sed... číst článek
Movitá paní Monika: Co všechno vlastní Babišova manželka? Kde složit hlavu má Movitá paní Monika: Co všechno vlastní Babišova manželka? Kde složit hlavu má V luxusní vile v Průhonicích s manželem Andrejem Monika Babišová už údajně nebydlí, stále tam však m... číst článek

Další Ostatní

zobrazit profil Ladislav Václavec
Ladislav Václavec
zobrazit profil Nina Nováková
Nina Nováková
zobrazit profil Petr Jelínek
Petr Jelínek
zobrazit profil Jovanka Skrčeská
Jovanka Skrčeská
zobrazit profil Vladimír Kruliš
Vladimír Kruliš
zobrazit profil Zdeněk Hess
Zdeněk Hess
zobrazit profil Alžběta Pomořanská
Alžběta Pomořanská
zobrazit profil Miloš Petera
Miloš Petera