Petr Koukal

Datum narození: 14. 12. 1985
Místo narození: Hořovice
Profese: badmintonista
Znamení: Střelec

Související celebrity

Životopis

Biatlonista Petr Koukal, několikanásobný mistr České republiky, v roce 2010 porazil i největšího soupeře - rakovinu varlat.

Petr Koukal se stal jedním z největších průkopníků badmintonu v Česku. Už v juniorských kategoriích byl velmi úspěšný, od roku 2007 byl pak s jedinou výjimkou v roce 2012 každoročním mistrem České republiky.

SOUKALOVÁ A KOUKAL - NAHOTOU PROTI RAKOVINĚ

Nezastavila dokonce ani rakovina varlat, kterou mu lékaři zjistili v roce 2010. Petr Koukal přitom může hovořit o velkém štěstí. Na jednom večírku totiž potkal svoji kamarádku lékařku, která mu pohotově možná zachránila život.

I proto se Petr Koukal snaží na problém rakoviny varlat upozorňovat. Založil Nadační fond Petra Koukala, do kterého pravidelně přispívá mnoho známých osobností. Badmintonista se snaží pomáhat i netradičně - pro charitu se spolu s několika dalšími olympioniky dokonce svlékl.

Největší odměna pro Petra Koukala přišla v roce 2012, kdy byl vlajkonošem české olympijské výpravy v Londýně. Přítelkyní Petra Koukala byla bývalá moderátorka rádia Evropa 2 Lucie Šilhánová.

Pak se Petr Koukal dal dohromady s nejlepší českou biatlonistkou Gabrielou Soukalovou, kterou si v květnu 2016 vzal za manželku. V září 2020 sportovkyně médiím oznámila, že se jejich vztah před několika měsíci rozpadl.

 

 

Články o celebritě

Jágr o filmu o Soukalové: Jako z Hollywoodu! O něčem jsem nevěděl Jágr o filmu o Soukalové: Jako z Hollywoodu! O něčem jsem nevěděl Dokumentární film o životním příběhu Gabriely Soukalové ´Pravda se pořád vyplatí´ vstupuje ve čtvrte... číst článek
Gábina Soukalová 4 roky po rozvodu: Manžel jí musí vrátit 60 milionů! Odhalení po premiéře dokumentu… Gábina Soukalová 4 roky po rozvodu: Manžel jí musí vrátit 60 milionů! Odhalení po premiéře dokumentu… Velkolepou premiéru má za sebou filmový dokument Pravda se pořád vyplatí o Gabriele Soukalové (34). ... číst článek
Premiéra dokumentu o Soukalové: Jágra od rozvášněné Rajské odtrhávala Dominika! Premiéra dokumentu o Soukalové: Jágra od rozvášněné Rajské odtrhávala Dominika! Dlouho očekávaný dokument o životě kdysi úspěšné biatlonistky Gabriely Soukalové (34) měl v úterý 5.... číst článek

Další Sportovci

zobrazit profil Martin Fuksa
Martin Fuksa
zobrazit profil Lukáš Krajíček
Lukáš Krajíček
zobrazit profil Thomas Vonn
Thomas Vonn
zobrazit profil Neymar Da Silva Santos Júnior
Neymar Da Silva Santos Júnior
zobrazit profil Andy Murray
Andy Murray
zobrazit profil Tomáš Mertl
Tomáš Mertl
zobrazit profil Kateřina Šafránková
Kateřina Šafránková