Marek Jarolím

Marek Jarolím

Datum narození: 21. 5. 1985
Místo narození: Olomouc
Váha: 66 kg
Výška: 183 cm
Profese: fotbalista
Znamení: Býk

Související celebrity

Životopis

Marek Jarolím je český profesionální fotbalový záložník momentálně působící v prvoligovém celku FC Slovan Liberec, kde nastupuje od ledna roku 2014.

Marek Jarolím se narodil 21. května 1985 v Olomouci, s fotbalem ale začal v pražské Spartě. Je synovcem známého trenéra Karla Jarolíma a bratrancem někdejšího reprezentanta Davida Jarolíma. Poprvé se do A Týmu podíval v sezoně 2004/05 v dresu Mladé Boleslavi.

Marek Jarolím poté v roce 2005 přestoupil do Viktorie Plzeň, kde byl až do roku 2008, to ho jeho strýc přetáhl do pražské Slavie. Byl u dvou ligových titulů týmu. Kvůli neshodám se strýcem ale z klubu odešel. Stal se tak po Erichovi Brabcovi druhým hráčem, který měl neshody s trenérem Karlem Jarolímem. V letech 2009-2012 hrál za Baumit Jablonec, poté následovala sezona v Teplicích. 

Marek Jarolím se v roce 2013 vydal na první zahraniční angažmá. Nejdříve zamířil do čínského týmu Chang-čou Greentown FC, kde ale za necelé 4 měsíce odehrál jen 5 utkání a v srpnu 2013 v mužstvu předčasně skončil. V září 2013 podepsal roční smlouvu s řeckým druholigovým klubem Iraklis Soluň. Po dohodě s klubem ukončil smlouvu v lednu 2014 a připojil se k českému týmu FC Slovan Liberec.

 

Další Sportovci

zobrazit profil David Egydy
David Egydy
zobrazit profil Ryan Hollweg
Ryan Hollweg
zobrazit profil Marek Štěch
Marek Štěch
zobrazit profil Daniela Hantuchová
Daniela Hantuchová
zobrazit profil Zdeněk Štybar
Zdeněk Štybar
zobrazit profil David Beckham
David Beckham
zobrazit profil Jaromír Jágr
Jaromír Jágr
zobrazit profil Ota Zaremba
Ota Zaremba