Igor Bareš

Datum narození: 15. 4. 1966
Místo narození: Olomouc
Profese: herec, dabér
Znamení: Beran

Související celebrity

Životopis

Herec Igor Bareš se televizním divákům vryl do paměti rolemi v seriálech. Na divadelních prknech to dotáhl k nominacím na Cenu Alfréda Radoka a Cenu Thálie.

Při studiu na brněnské JAMU Igor Bareš hostoval v Divadle bratří Mrštíků. Později se přesunul do Národního divadla v Brně, kde poznal herečku Antonii Talackovou, svou budoucí manželkou.

IGOR BAREŠ PROŠEL VÁLKOU O ALIMENTY

Milovníci divadelních představení si Igora Bareše pamatují ze hry Král Lear a nebo z dramatu Hamlet. A právě za roli Hamleta byl nominován na Cenu Alfreda Radoka. Dalším individuálním úspěchem byla nominace na Cenu Thálie za roli v celosvětově známé hře Zločin a trest. Hrál v Národním divadle či v Divadle na Vinohradech.

Do povědomí širší veřejnosti se Igor Bareš dostal zejména díky seriálům. První, ve kterém se objevil, byl dobový seriál České televize Četnické humoresky. Největší díru do světa udělal coby nešika Harry z nováckého seriálu Pojišťovna štěstí či jako otec početné rodiny Jan v Horákových.

Igor Bareš je také velmi zdatným dabérem. V seriálu Dallas do češtiny převedl postavu Raye Krebbse. Svůj hlas propůjčil mj. Kevinu Spaceymu.

O IGORU BAREŠOVI ČTĚTE ZDE>>

Igor Bareš se s Antonií Talackovou oženil roku 2008. Má s ní tři děti.

 

Články o celebritě

Ochrnutý Alfred Strejček (82) po letech na veřejnosti: Na pohřbu Županiče (†80) truchlící dojal! Ochrnutý Alfred Strejček (82) po letech na veřejnosti: Na pohřbu Županiče (†80) truchlící dojal! Svým odchodem všechny kolem sebe zaskočil. Ladislav Županič (†80) zemřel náhle 9. prosince na infark... číst článek
Pohřeb Ladislava Županiče: Z ústavu mu přivezli kamaráda Freda Pohřeb Ladislava Županiče: Z ústavu mu přivezli kamaráda Freda Svým odchodem všechny kolem sebe zaskočil. Ladislav Županič (†80) zemřel náhle 9. prosince na infark... číst článek
Poslední rozloučení s Ladislavem Županičem (†80): Kdo všechno přišel? Poslední rozloučení s Ladislavem Županičem (†80): Kdo všechno přišel? 20. prosince po poledni se konalo poslední rozloučení s hercem Ladislavem Županičem, který se odebra... číst článek

Další Herci

zobrazit profil Marek Salvet herec
Marek Salvet herec
zobrazit profil Martin Huba
Martin Huba
zobrazit profil Martin Preiss
Martin Preiss
zobrazit profil Jan Kolařík
Jan Kolařík
zobrazit profil Ondřej Rychlý
Ondřej Rychlý
zobrazit profil Anna Fialová
Anna Fialová
zobrazit profil Petra Polnišová
Petra Polnišová
zobrazit profil Anson Mount
Anson Mount