Rocío  Oliva

Rocío Oliva

Místo narození: Argentína
Profese: Fotbalistka

Související celebrity

Životopis

Bývalá fotbalistka Rocío Oliva se stala známou, když si začala s nejznámějším fotbalistou všech dob Diegem Maradonou. Jejich vztah připomíná spíše telenovelu, působí jako příběh osudové a vášnivé lásky.

Diego Maradona kvůli ní opustil svou těhotnou přítelkyni Veronicu Ojeda, matku jeho zatím posledného dítěte, syna Diega Fernanda. Příběh bývalé fotbalové hráčky za klub River Plate Rocío Oliva a Diega Maradony je ale plný zvratů a emocí. Jsou i nejsou spolu, rozcházejí se a zase se k sobě vracejí, milují se a nenávidí. Seznámili se v roce 2011 na jedné diskotéce, kde ho Rocío, pro kterou byl už od dětství idolem, oslovila. Diegovi se odvážná dívka zalíbila a odtehdy byly milenci. O Rocío Oliva se více než o dobré fotbalistce mluví v souvislosti s její kariérou společnice bohatých mužů. Jedna z jejích spoluhráček říká, že Rocío měla už dlouho v plánu sbalit Maradonu. Řekla prý: „Nepřestanu, dokud ho nedostanu.“

Vztah dvou bývalých fotbalistů  Rocío Oliva a Maradony je také plný násilí (zvláště ze strany impulzívního Diega – je známé video, na němž naštvaný fotbalista svou přítelkyni napadl) a krádeží (Diego obvinil Rocío, že mu  z apartmánu v Dubaji ukradla několik osobních věcí). Žárlivý Diego, který žije v Dubaji, si dokonce najal detektiva, aby sledoval kroky jeho přítelkyne v Buenos Aires. Situace se ale zdá se uklidnila a Rocío Oliva si svého Dieguita, přezdývaného Chino (Čínan) v roce 2014 vzala. Svatba se konala v tajnosti, v Nemecku.

 

Další Sportovci

zobrazit profil Andrea Hlaváčková
Andrea Hlaváčková
zobrazit profil Eva Puskarčíková
Eva Puskarčíková
zobrazit profil Rocío  Oliva
Rocío Oliva
zobrazit profil Barbora Havlíčková
Barbora Havlíčková
zobrazit profil Vitalij Kličko
Vitalij Kličko
zobrazit profil Pavel Janeček
Pavel Janeček
zobrazit profil Nicole Vaidišová Štěpánková
Nicole Vaidišová Štěpánková