Jana Postlerová

Jana Postlerová

Místo narození: Praha
Profese: herečka, dabérka, hlasová poradkyně

Související celebrity

Životopis

Jana Postlerová je česká herečka, dabérka a hlasová poradkyně pro moderátory největších českých televizí nebo Andreje Babiše.

Jana Postlerová (narozena 1943) za svou kariéru prošla mnohými rolemi. Ať už jako herečka, dabérka či hlasová poradkyně, tak vždy patřila ke špičce v oboru. Stejně jako její manžel studovala na DAMU a poté se věnovala výhradně herecké kariéře. K dabingu se dostala až po Sametové revoluci 1989 a od té doby spolupracovala na mnoha filmech a seriálech. Dabovala např. postavy v seriálech Ztraceni, Hra o trůny či ve filmu Já, padouch a Železná lady.

O JANĚ POSTLEROVÉ ČTĚTE ZDE>>

Učí správně mluvit moderátory i Andreje Babiše

V současnosti působí Jana Postlerová téměř výhradně jako hlasová poradkyně. Učí moderátory v největších televizích v ČR jako je např. TV Nova nebo TV Prima. Maminka známé herečky Simony Postlerové Jana Postlerová je expertkou na správný hlasový projev, mluvu a češtinu. Hlasové výchově se věnuje už čtvrt století a česky učí i Andreje Babiše

Herečka, dabérka a učitelka Jana Postlerová neschvaluje nejnovější trend televizí, kdy za stůl usedjí modelky společně se známými osobnostmi např. ze sportu, jako tomu bylo u Romana Šebrleho na TV Prima. Moderátory nejen učí, ale i hodnotí jejich výkony.

Manželem Jany Postlerové byl Alexandr Postler st., který však zemřel v roce 1996. S ním má jak dceru Simonu, tak syna Alexandra, který je též hercem.

 

Články o celebritě

Další Herci

zobrazit profil Michal Suchánek
Michal Suchánek
zobrazit profil Jack Nicholson
Jack Nicholson
zobrazit profil Zuzana Geislerová
Zuzana Geislerová
zobrazit profil Julius Neumann
Julius Neumann
zobrazit profil Ondřej Veselý
Ondřej Veselý
zobrazit profil Michaela Kudláčková
Michaela Kudláčková
zobrazit profil Florian Munteanu
Florian Munteanu
zobrazit profil Ilona Svobodová
Ilona Svobodová