Simona Postlerová

Datum narození: 9. 11. 1964
Datum úmrtí: 5. 5. 2024
Místo narození: Plzeň
Profese: herečka, dabérka
Znamení: Štír

Související celebrity

Životopis

Simona Postlerová se předvedla v seriálech Ordinace v růžové zahradě nebo Četnické humoresky. Ve filmu se jí tolik nedařilo, a tak hrála především v divadle.

Rodiče Simony Postlerové se věnovali jak divadlu, tak i filmu. Pokračuje tedy v rodinné tradici. Po gymnáziu absolvovala DAMU. Během studií působila v Národním divadle, kde měla v letech 1987 až 1992 angažmá. Kromě jiného hrála také v Karlínském divadle a v Divadle Ungelt. Roku 1992 přijala nabídku Divadla na Vinohradech.

Simona Postlerová excelovala v dabingu 

V televizi Simona Postlerová hrála např. v seriálech Hotel Herbich, Ordinace v růžové zahradě, Poslední sezóna nebo v Četnických humoreskách. Na obrazovce ji mohli diváci vidět ve filmech jako Nezvěstný či Stará láska nerezaví

Stala se vyhledávanou dabérkou. Simonu Postlerovou si můžeme poslechnout v nezapomenutelné roli Samanthy Carter v seriálu Hvězdná brána nebo Lorelai Gilmoreové v seriálu Gilmorova děvčata.

O SIMONĚ POSTLEROVÉ ČTĚTE ZDE>>

Simona Postlerová má za sebou složité životní období. Její syn Damián strávil dva roky v nemocnici. Manžel, kytarista Zdeněk Hrášek, který kvůli rakovině přišel o oko, zemřel 30. řijna 2016. Kromě Damiana měli ještě dceru Janu Magdalénu. Bratr Jany Postlerové Alexandr je také hercem. 

Simona Postlerová zemřela 5. května 2024.

 

Články o celebritě

Další Herci

zobrazit profil Sharon Stone
Sharon Stone
zobrazit profil Elliot Page
Elliot Page
zobrazit profil Bolek Polívka
Bolek Polívka
zobrazit profil Helena  Růžičková
Helena Růžičková
zobrazit profil Jamie Dornan
Jamie Dornan
zobrazit profil Marián Slovák
Marián Slovák
zobrazit profil Natalia Portman
Natalia Portman
zobrazit profil Martin Kraus
Martin Kraus