Dee Ocleppo

Dee Ocleppo

Datum narození: 31. 12. 1899
Přezdívka: Mrs. Hilfiger
Profese: modelka

Související celebrity

Životopis

Dee Ocleppo je bývalá supermodelka, bývalá manželka italského tenisty Gianniho Ocleppa a současná, v pořadí druhá žena módního návrháře Tommy Hilfigera.

Jeden z největších momentů Dee Ocleppo, byla určitě svatba s módním návrhářem Tommy Hilfigerem, která proběhla 12. prosince roku 2008 v jednom z Hilfigerových sídel. Tímto se Dee dostala do podvědomí módního průmyslu a celkové návrhářské smetánky. Hilfiger podle amerického tisku, obdaroval Ocleppo zásnubním prstenem s 8,2 karátovým diamantem a své líbánky prožili na Mustique, soukromém ostrově v Západní Indii.

I přes informace, že neplánovali mít společně žádné další děti, se jim 4. srpna 2009 narodil syn Sebastian Thomas Hilfiger.

I když už ne jako super-modelka, Ocleppo navštěvuje i nadále módní události. Vystavuje se hrdě po boku svého muže na vernisážích, večírkách celebrit a další akcí, čím navazuje na svou úspěšnou kariéru v průmyslu.

Zajímavostí je, že v minulosti byla Dee Ocleppo spojována v milostné aféře s Brucem Willisem nebo monackým princem Albertem. I když si své jméno nechala i po svatbě původní, prezentuje se často i pod pseudonymem Mrs. Hilfiger.

 

Další Modelky

zobrazit profil Denisa Mendrejová
Denisa Mendrejová
zobrazit profil Eva Jasanovská
Eva Jasanovská
zobrazit profil Maxim Magnus
Maxim Magnus
zobrazit profil Natálie Kotková
Natálie Kotková
zobrazit profil Natálie Jirásková
Natálie Jirásková
zobrazit profil Fanny Neguesha
Fanny Neguesha
zobrazit profil Eva Klímková
Eva Klímková
zobrazit profil Reeva Steenkamp
Reeva Steenkamp