Alena Bosáková

Profese: manželka komentátora Jaromíra Bosáka

Související celebrity

Životopis

Alena Bosáková, zdravotní sestra, je manželkou Jaromíra Bosáka, jednoho z nejznámějších sportovních komentátorů Česka.

Sporťák Jaromír Bosák se se svou budoucí ženou, Slovenkou Alenou, seznámil na Václaváku. On tam byl pracovně. Točil pro německou televizk setkání dvou prezidentů – Václava Havla a George Bushe staršího (v listopadu 1990). Náhle se mu zjevila půvabná dívka a on nelenil: zapůsobil jako šéf kameramana a současně podal své „vyvolené“ vizitku. Na její druhou stranu stačil napsat krátký vzkaz – aby zavolala, pokud bude mít čas. Tehdy čtyřiadvacetiletá Alena odjela z výletu do Prahy zpět domů do Žiliny. Po nějakém čase se atraktivní Slovenka rozhodla moderátorovi zavolat. A vyšlo to. Jak se oba v rozhovorech pro média shodli, „cestování“ je přestalo bavit zhruba po roce, a Alena se přestěhovala do Prahy. Ze zdravotní sestry (pracovala na pooperečním a na jipce) Aleny se záhy stala paní Bosáková.

ALENA BOSÁKOVÁ – MYSLÍ SI, ŽE JE MANŽEL BLÁZEN?

A jak odpověděl Jaromír Bosák v rozhovoru pro Blesk pro ženy, co se mu na manželce nejvíce líbí? „Jednak je pořád moc hezká a pak mě bere takového, jaký jsem. Lidi by se neměli snažit se navzájem předělat. Chvíli se to dá, ale stejně to jednou rupne.“

Manželé Bosákovi žijí ve velkém domě v Šestajovicích u Prahy, který „postavila“ paní Alena. Jsou bezdětní. Chovají chlupaté mazlíčky – kočky.

 

Další Všichni

zobrazit profil Kevin Dahlgren
Kevin Dahlgren
zobrazit profil Gregory Scott Long
Gregory Scott Long
zobrazit profil Jan Bartoška
Jan Bartoška
zobrazit profil Milan Říha
Milan Říha
zobrazit profil Vivien Babišová
Vivien Babišová
zobrazit profil Petr Mlejnek
Petr Mlejnek
zobrazit profil Gabriela Kloudová
Gabriela Kloudová
zobrazit profil Josef Voleman
Josef Voleman