Viktorie Hrazdílková

Viktorie Hrazdílková

Přezdívka: Viki
Profese: soutěžící pořadu MasterChef Česko 2020

Související celebrity

Životopis

Viktorie Hrazdílková se coby studentka stala jednou ze soutěžících kulinářské show TV Nova MaterChef Česko 2020. Majonéza jí vynesla zástěru se jménem Viki.

Studentka biologie z Kyjova Viktorie Hrazdílková získala šanci získat titul nejlepšího amatérského kuchaře roku 2020 ve svých pětadvaceti letech.

VIKTORIE HRAZDÍLKOVÁ - KDO SE STAL MASTERCHEFEM?

Hrazdílkovou vyřadil motýl 

Show MasterChef Česko, kterou TV Nova začala vysílat v únoru 2020, není první soutěží, jíž se Viktorie Hrazdílková zúčastnila. Roku 2015 se probojovala až do semifinále České Miss. Stala se pak tváří značky Oriflame.

Do finálové TOP 16 Viktorii Hrazdílkovou v MasterChefovi dostala majonéza, již měla nejlépe umíchanou a ochucenou. Ta jí vynesla zástěru se jménem Viki.

V soutěži se Viktorie Hrazdílková dostala do TOP 7, z níž vypadla kvůli svému pokrmu ve tvaru motýla, což bylo zadání porotce Přemka Forejta. Její výtvor sice krásně vypadal, ale nejhůř chutnal. 

 

Články o celebritě

Mikulášská nadílka našich celebrit: Radikální Arichteva, tradiční Agáta a Rytmus Mikulášem! Mikulášská nadílka našich celebrit: Radikální Arichteva, tradiční Agáta a Rytmus Mikulášem! 5. prosince chodili do našich domovů Mikulášové, andělé a čerti, kteří si zlobivé děti odnášeli do p... číst článek
MasterChef 2020 Roman Staša: Tohle mu vzkázali poražení soupeři! A co Pavlínka? MasterChef 2020 Roman Staša: Tohle mu vzkázali poražení soupeři! A co Pavlínka? Vítězem kulinářské show MasterChef 2020 se stal sympatický pohodář Roman Staša (32). Do poslední chv... číst článek
Návrat odpadlíků do MasterChefa! Kdo finalistům pomůže a kdo jim naopak zavaří? Návrat odpadlíků do MasterChefa! Kdo finalistům pomůže a kdo jim naopak zavaří? Do kuchyně MasterChefa se v úterý večer vrátí někteří odpadlíci. Opětovné zařazení do soutěže je ovš... číst článek

Další Ostatní

zobrazit profil Miroslav Provod
Miroslav Provod
zobrazit profil Tomáš Müller
Tomáš Müller
zobrazit profil Michal Caban
Michal Caban
zobrazit profil Simona Brdičková
Simona Brdičková
zobrazit profil Anna Wetlinská
Anna Wetlinská
zobrazit profil Jiří Dolejš
Jiří Dolejš
zobrazit profil Stanislav Juránek
Stanislav Juránek
zobrazit profil Jan Adensam
Jan Adensam