Pavlína Lubojatzky

Profese: finalistka MasterChefa Česko 2020, marketingová specialistka

Související celebrity

Životopis

Pavlína Lubojatzky se Čechům vryla do paměti svou účastí v soutěži MasterChef Česko 2020. Bývalá marketingová specialistka se probojovala až do finále.

Kvůli účasti v kulinářské show MasterChef Česko, kterou TV Nova vysílala od února 2020, marketingová specialistka Pavlína Lubojatzky, již se podařilo zhubnout 24 kilo, dala výpověď v práci, aby se mohla soustředit na přípravu v soutěži. Zůstala tak finančně závislá na svém manželovi.

PAVLÍNA LUBOJATZKY - ZDRCENÁ A PORAŽENÁ

Ambiciózní Pavlína Lubojatzky, která pochází z Moravy, v prvním castingovém kole uspěla díky dortíku s ovocným přelivem. Jinak to neměla v boji o účast ve finále vůbec jednoduché, postup jí několikrát unikl o vlásek. Dvakrát skončila druhá a jednou se jí vůbec nedařilo.

Štěstí se na ni usmálo až na čtvrtý pokus. Do finálové TOP 16 roku 2020 pětadvacetiletou Pavlínu Lubojatzky vynesly artyčoky se slaninou a omáčkou z bílého vína. Až tehdy se jí podařilo porotu ve složení Přemek Forejt, Radek Kašpárek a Jan Punčochář zaujmout natolik, že ji poslali na vytoužený balkón.

Diváky MasterChefa polarizovala

Probojovala se až do finále, kde se utkla s Romanem Stašou, který ji porazil a stal se MasterChefem Česko 2020. Její vystupování ovšem dělilo fanoušky. Zatímco někteří jí vyčítali její vystupování, další ji obdivovali za její vaření.

O PAVLÍNĚ LUBOJATZKY ČTĚTE ZDE>>

Pavlína Lubojatzky je vdaná. Pár se vzal po desetiletém vztahu. Jelikož si s manželem Martinem dobře vyvářeli, tak hodně přibrali. Impuls k hubnutí prý přišel, až když si na sebe oblékla svatební šaty. Dvojice si pořídila psa Nobiška.

 

Články o celebritě

Survivor 2022: Boj o přežití má vítěze! Kdo si odnesl pohádkovou výhru? Survivor 2022: Boj o přežití má vítěze! Kdo si odnesl pohádkovou výhru? Nejdrsnější reality show všech dob Survivor Česko & Slovensko 2022 v nehostinném prostředí džung... číst článek
Kritizovaná Pavlína z Masterchefa: Úspěšnější než vítěz Roman Staša?! Kritizovaná Pavlína z Masterchefa: Úspěšnější než vítěz Roman Staša?! Co tě nezabije, to tě posílí. Tím to heslem se začala řídit neúspěšná finalistka soutěže MasterChef ... číst článek
Neoblíbená Pavlína z MasterChefa má velké novinky: Vlastní značka, kurzy a miminko s manželem! Neoblíbená Pavlína z MasterChefa má velké novinky: Vlastní značka, kurzy a miminko s manželem! Pavlína Lubojatzky (26) loni kvůli soutěži MasterChef Česko poznala, co to je být trnem v oku davům ... číst článek

Další Ostatní

zobrazit profil Anna Hubáčková
Anna Hubáčková
zobrazit profil Ivan Pilný
Ivan Pilný
zobrazit profil Josef Novotný
Josef Novotný
zobrazit profil Marek Novák
Marek Novák
zobrazit profil Matyáš Adamec
Matyáš Adamec
zobrazit profil Raduan Nwelati
Raduan Nwelati
zobrazit profil Václav Láska
Václav Láska
zobrazit profil Josef Holomáč
Josef Holomáč