Iva Sarauerová

Přezdívka: Ivka
Profese: projektantka zahrad, soutěžící pořadu MasterChef Česko 2020

Související celebrity

Životopis

Zahradní architektka Iva Sarauerová se stala jednou ze soutěžících kulinářské show TV Nova MasterChef Česko 2020. V pořadu získala přezdívku Ivka.

Do soutěže MasterChef Česko 2020 se vystudovaná zahradní architektka Iva Sarauerová z pražského Žižkova zapojila, když jí bylo 37 let. Její život nebyl snadný, opustil ji manžel a na výchovu synů Huga a Kvída zůstala sama.

IVA SARAUEROVÁ - KDO SE STAL MASTERCHEFEM 2020?

Kromě navrhování zahrad je největší vášní Ivy Sarauerové pečení dortů a fitness. Sportu se věnuje dokonce na závodní úrovni.

Do pořadu MasterChef Česko, který TV Nova vysílá od února 2020, se Iva Sarauerová přihlásila proto, že by se chtěla vařením v budoucnu živit. Na výsluní soutěže amatérských kuchařů jí dostalo vynikající čokoládové fondue, na balkon TOP 16 pak nejrychleji vyšlehaný dokonalý sníh. Získala zástěru se jménem Ivka.

V 9. kole gastronomické show Iva Sarauerová se svou křepelkou porazila šéfkuchaře vyhlášené jihlavské restaurace Bílý Mák Tomáše Seitla a získala odznak imunity. Porotci Přemek Forejt, Radek Kašpárek a Jan Punčochář obě jídla posuzovali, aniž by věděli, kdo z nich ho připravil.

Ze soutěže Iva Sarauerová vypadla těsně před finále. Skončila tedy na čtvrtém, bramborovém místě. Ve výzvě, v níž se vařilo z humra, ji porazil Pavel Berky, který tak postoupil do semifinále společně s Romanem Stašou a Pavlínou Lubojatzky.

 

Další Ostatní

zobrazit profil Samuel Juan Torres
Samuel Juan Torres
zobrazit profil Jakub Červenka
Jakub Červenka
zobrazit profil Věra Bartůňková
Věra Bartůňková
zobrazit profil Svatava Simonová
Svatava Simonová
zobrazit profil Ondřej Trojan
Ondřej Trojan
zobrazit profil Jaromír Štětina
Jaromír Štětina
zobrazit profil Lucie Konášová
Lucie Konášová
zobrazit profil Stanislav Wabi Daněk
Stanislav Wabi Daněk