Pavel Švec

Přezdívka: Pája
Profese: bubeník, soutěžící pořadu MasterChef Česko 2020

Související celebrity

Životopis

Hudebník Pavel Švec se stal jedním ze soutěžících čtvrté řady kulinářského pořadu TV Nova MasterChef Česko 2020. V show získal přezdívku Pája.

Muzikant Pavel Švec pochází z Vratimova v okrese Ostrava-město. V operním orchestru, v němž působí, hraje na bicí. Účinkoval např. v Národním divadle Moravskoslezském. Kromě toho také učí na základní umělecké škole.

PAVEL ŠVEC - KDO VYHRÁL MASTERCHEFA 2020?

Vaření se stalo koníčkem Pavla Švece už v dětství. Začal s ním, jak v pořadu řekl, sotva co dosáhl na kuchyňskou linku. Výhrou v MasterChefovi Česko by chtěl dokázat své mamince, že umí vařit, a též jí tím vzdát hold. Právě ona, coby profesionální kuchařka, jej totiž k vaření přivedla.

PAJÁ UKÁZAL MAMINKU

Do TOP 16 gastronomického pořadu MasterChefa Česko, který TV Nova začala vysílat v únoru 2020, se probojoval díky perličce s ratatouille, za niž dostal divokou kartu od porotce a známého šéfkuchaře Jana Punčocháře. Obdržel zástěru se jménem Pája.

Z poslední desítky Pavla Švece vyřadily jím podle porotců špatně připravené kalamáry. Do finále se ale vrátil. Dostal druhou šanci. Jenže nevydžel dlouho. Nepostoupil do poslední osmičky.

 

Další Hudebníci

zobrazit profil František Černý
František Černý
zobrazit profil Ota Baláž
Ota Baláž
zobrazit profil Zdeněk Jurečka
Zdeněk Jurečka
zobrazit profil Varhan Orchestrovič Bauer
Varhan Orchestrovič Bauer
zobrazit profil Petr Čejka
Petr Čejka
zobrazit profil Charlie Watts
Charlie Watts
zobrazit profil Petr Kužvart
Petr Kužvart