Roman Staša

Datum narození: 16. 6. 1988
Profese: MasterChef Česko 2020, juniorský hokejový reprezentant, trenér
Znamení: Blíženci

Související celebrity

Životopis

Trenér Roman Staša, někdejší juniorský hokejový reprezentant, se stal vítězem gastronomické soutěže TV Nova MasterChef Česko 2020. Ve finále porazil Pavlínu Lubojatzky.

S profesionálním hokejem Tomáš Staša z Prahy skončil ve 22 letech. Poté se vydal na dráhu trenéra. Na zimním stadionu vedl ke sportu a k zdravé výživě své dětské svěřence. Kromě toho zkušenosti začal předávat i v posilovně.

ROMAN STAŠA - CO UDĚLÁ S VÝHROU?

Staša pokrmy vymýšlel za pochodu

Kulinářství si Tomáš Staša, který se do gastronomické soutěže TV Nova přihlásil v 31 letech, zamiloval díky grilování. Rád griloval pro přátele. Postupně začal experimentovat - oblíbil si netradiční kombinace chutí. Pokrmy většinou vždy vymýšlel za pochodu.

Po MasterChefovi Česko 2020 hokejový kouč Tomáš Staša, jak řekl v průběhu jeho vysílání, chtěl rozjet restauraci v pop-up konceptu, což znamená, že se gastro podnikání spojuje s různými kulturními nebo zážitkovými aspekty. Pop-up podniky se otevírají zejména na netradičních místech, třeba v muzeích, galeriích či na hradech.

Roman Staša se pochlubil synkem

Ve finále soutěže Roman Staša porazil Pavlínu Lubojatzky. Jeho vítězné tříchodové menu, které bylo prodchnuto foie gras, mu vyneslo titul MasterChef Česko, vysněnou trofej, půl milionu korun a možnost navrhnout vlastní degustační menu v restauraci jednoho z porotců.

O ROMANU STAŠOVI ČTĚTE ZDE>>

Začátkem listopadu 2021 se Roman Staša na Instagramu pochlubil novorozeným synem Samuelem

 

Články o celebritě

Farářka Martina Viktorie Kopecká, co žije se ženou: První foto s partnerkou! Farářka Martina Viktorie Kopecká, co žije se ženou: První foto s partnerkou! Farářka Martina Viktorie Kopecká (37) se nedávno veřejnosti přiznala se svou homosexuální orientací ... číst článek
V televizi už ho neuvidíme?! Radek Kašpárek s Novou končí V televizi už ho neuvidíme?! Radek Kašpárek s Novou končí Šéfkuchaře Radka Kašpárka (42) většina diváků zná z kulinářské show Masterchef, kde doposud figurova... číst článek
Hvězda Ulice a moderátor Snídaně do toho praštil! Svatbu propálil kamarád Hvězda Ulice a moderátor Snídaně do toho praštil! Svatbu propálil kamarád Johan Mádr (29) a Ondřej Havel (28) jsou již léta nerozlučná kamarádská dvojka. Snad je nerozdělí an... číst článek

Další Sportovci

zobrazit profil Jakub Nakládal
Jakub Nakládal
zobrazit profil Kateřina Beroušková
Kateřina Beroušková
zobrazit profil Hana Matelová
Hana Matelová
zobrazit profil Ester Ledecká
Ester Ledecká
zobrazit profil Jaromír Jágr
Jaromír Jágr
zobrazit profil Iveta Luzumová
Iveta Luzumová
zobrazit profil Petr Mrázek
Petr Mrázek