Lucie Anovčínová

Lucie Anovčínová

Místo narození: Lužice u Hodonína
Profese: jezdkyně

Související celebrity

Životopis

Jezdkyně Lucie Anovčínová se v roce 2019 začala objevovat po boku někdejšího špičkového fotbalisty Pavla Nedvěda, který má z manželství (stavba 1994) dvě dospělé děti.

Vychodila stavební průmyslovku a poté se Lucie Anovčínová rozhodla studovat architekturu. Kromě toho ji bavily sporty, nejvíce jí k srdci přirostl koňský svět, tedy hlavně parkurové skákání.

LUCIE ANOVČÍNOVÁ A LEGENDA ČESKÉHO FOTBALU

K prvním úspěchům ji dovedl Radovan Cibere ze Slovenska. Podle Lucie Anovčínové na ni neměl tolik času, kolik by si představovala, a proto začala trénovat s Janou Francovou. Již na střední škole měla mladá jezdkyně za sebou vítězství v kategorii Bronze Tour Světového poháru.

S Nedveděm se předvedla v Londýně

O osobním životě Lucie Anovčínové se toho dlouho moc nevědělo. Až v létě 2019 na ní prasklo, kdo je jejím přítelem. V té době třiadvacetiletá blondýnka vyrazila do společnosti, tedy na jezdecké závody do Londýna, s někdejším českým špičkovým fotbalistou Pavlem Nedvědem.

Seděli na VIP tribuně stadionu Chelsea, těsně bok po boku sledovali závod Global Champions Tour a pozorným očím neunikly jejich vzájemné dotyky. Pavel Nedvěd Lucii Anovčínovou během napínavého klání něžně hladil po tváři a ona tiskla jeho ruku.

O LUCII ANOVČÍNOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Mezi záliby Lucie Anovčínové patří cestování a večírky s kamarády, při nichž si ráda pustí skupinu One Direction.

Někejší hvězdný fotbalový záložník Pavel Nedvěd, který je o 23 let starší než Lucie Anovčínová, má s manželkou Ivanou, již si vzal v roce 1994, dceru Ivanku o syna Pavla.

V roce 2021 se Pavel Nedvěd rozvedl a začal chodit se zpěvačkou Darou Rolins.

 

Další Sportovci

zobrazit profil Luboš Hilgert ml.
Luboš Hilgert ml.
zobrazit profil Pavel Nedvěd
Pavel Nedvěd
zobrazit profil Karel Rachůnek
Karel Rachůnek
zobrazit profil Marek Všetíček
Marek Všetíček
zobrazit profil Michal Novák
Michal Novák
zobrazit profil Jan Kudlička
Jan Kudlička
zobrazit profil Lukáš Masopust
Lukáš Masopust