Pavel Berky

Datum narození: 8. 11. 1986
Místo narození: Rimavská Sobota
Profese: módní návrhář, soutěžící pořadu MasterChef Česko 2020
Znamení: Štír

Související celebrity

Životopis

Módní návrhář Pavel Berky, který má vlastní úspěšnou značku, se stal jedním ze soutěžících kulinářské show TV Nova MasterChef Česko 2020.

Slovák Pavel Berky vystudoval oděvní školu. Přestože se mu daří, má vlastní úspěšnou módní značku a zakázky se jen hrnou, nevzdal se svého dlouholetého snu, otevřít si restauraci nebo bistro. Vaření je totiž jeho největším koníčkem.

Už během studií Pavel Berky spolupracoval s firmou Veba, která dováží látky a ložní prádlo do Afriky. Své kolekce předváděl v Bratislavě, Budapešti, v Londýně a také v New Yorku. V roce 2016 v USA vyhrál soutěž v Salt Lake City.

Rok poté mohl tak představit svou kolekci v rámci New York Fashion Week. Téhož roku Pavel Berky zvítězil v českém projektu pro mladé oděvní značky The Way a získal tak podporu pro rozvoj své vlastní.

Přes všechny své zdary v oblasti módy Pavel Berky neodolal a přihlásil se do soutěže TV Nova MasterChef Česko 2020 a hned v jejím počátku předvedl, že je i zdatný kulinář. Vstupenku do finálové TOP 16 získal první, a to hned v 3. kole. Porotu odzbrojila jeho kachním prsíčka s griliášovou trubičkou plněnou paštikou.

Kulinářské umění Pavla Berkyho stále stoupalo, takže se probojoval až do semifinále. Cestu do boje o titul mu zarazila Pavlína Lubojatzky, které se lépe podařil francouzský dezert Croquembouche, tak postoupila do finále, a to s Romanem Stašou, diváky favorizovaným osobním trenérem.

O PAVLOVI BERKYM ČTĚTE ZDE>>

Pavel Berky se pochlubil dlouholetým přítelem, zpěvákem a účastníkem SuperStar z roku 2011 Matějem Pardusem. Pár si své ANO řekl přímo v MasterChefovi.

 

Články o celebritě

Finalista MasterChef Pavel Berky: Maminčin recept na dokonalé medové řezy!   Finalista MasterChef Pavel Berky: Maminčin recept na dokonalé medové řezy! Milovník dobrého jídla Pavel Berky (36) se do povědomí diváků dostal díky soutěži MasterChef Česko 2... číst článek
Pavel Berky z Masterchefa odhalil pravdu o obřadu v televizi: Svatba jen »na oko«! Pavel Berky z Masterchefa odhalil pravdu o obřadu v televizi: Svatba jen »na oko«! Od svatby v přímém přenosu finalisty kulinářské show MasterChef Česko Pavla Berkyho (36) a jeho part... číst článek
MasterChef má novou Pavlínu! Koho nemůžou diváci vystát? MasterChef má novou Pavlínu! Koho nemůžou diváci vystát? Každá soutěž má svou černou ovci. Vypadá to, že ani tentokrát to nebude nikdo z řad pánů. Po Pavlíně... číst článek

Další Ostatní

zobrazit profil Ivanka Trump
Ivanka Trump
zobrazit profil Elen Valentová Černá
Elen Valentová Černá
zobrazit profil Damián Vondrášek
Damián Vondrášek
zobrazit profil Jan Poláček
Jan Poláček
zobrazit profil Michal Pavlíček
Michal Pavlíček
zobrazit profil Karel Karika
Karel Karika