Dominika Myslivcová

Datum narození: 6. 9. 1994
Přezdívka: Barbie
Místo narození: Ostrava
Míry: 82-60-89
Výška: 165 cm
Profese: youtuberka, blogerka, modelka, zpěvačka, herečka
Znamení: Panna

Související celebrity

Životopis

Dominika Myslivcová, blogerka, youtuberka, modelka, zpěvačka a herečka, se proslavila posedlostí růžovou barvou.

Svůj první blog Dominika Myslivcová začala tvořit už v 11 letech (www.didlinka-d.blog.cz). Její popularita raketově rostla, avšak vznikaly i antiblogy a kritické komentáře k osobě "růžové Barbie"

DOMINIKA MYSLIVCOVÁ: JAK SI ZVĚTŠIT PRSA?

Myslivcová účinkovala v reklamě

Objevila se jako host v několika pořadech a natočila pár hudebních klipů. Dominika Myslivcová účinkovala také v reklamě na operátora O2 společně s Johnym Machette a snowboardistkou Ester Ledeckou.

Suverénně nejúspěšnějším počinem Dominiky Myslivcové byl cover Barbie Girl (2011), který na YouTube posbíral přes 50 milionů zhlédnutí. Bodovala také s písní Pink rap (2015), jež pokořila metu tří milionů zhlédnutí. 

Sexy Myslivcová chtěla do politiky

V srpnu 2016 Dominika Myslivcová vydala klip k protiuprchlickému protestsongu Změnu, tu my nechceme. Napodobila tak jinou kontroverzní pěnici Olivii Žižkovou, která zabodovala s písní Evropo, dýchej.

O DOMINICE MYSLIVCOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Sexy Dominika Myslivcová se věnuje také modelingu.

V krajských volbách 2016 Dominika Myslivcová kandidovala jako nestraník za Úsvit a Blok proti islamizaci z třetí pozice kandidátky. Její volební heslo znělo: „Nechci černou, ale růžovou budoucnost“. Česká Barbie však ve volbách neuspěla, když získala jen 325 preferenčních hlasů.

V roce 2022 Dominika Myslivcová přijala nabídku TV Prima Show účastnit se třetí řady reality show Like House, v březnu se rozhodla ze soutěže odejít. Ve vile ji nahradila Silvia Dellai, influncerka, bývalá pornoherečka a milovnice bojových sportů. 

O REALITY SHOW LIKE HOUSE ČTĚTE ZDE>>

 

 

Články o celebritě

Opulentní Playboy večeře plná hvězd: Vnady, kam se podíváš! Opulentní Playboy večeře plná hvězd: Vnady, kam se podíváš! Časopis Playboy uspořádal opulentní hostinu pro členy poroty soutěže Hledáme Playmate, na které nech... číst článek
Slováková opět útočí: Tentokrát na Myslivcovou! Komu to seklo víc? Slováková opět útočí: Tentokrát na Myslivcovou! Komu to seklo víc? Nela Slováková (34) si opět našla novou oběť! Tentokrát zaťala své drápy do čerstvé mámy Dominiky My... číst článek
Kojící matka Myslivcová ČS plese: Trable s nalitými ňadry! Kojící matka Myslivcová ČS plese: Trable s nalitými ňadry! Influncerka Dominika Myslivcová stále kojí syna Deriana, ale Česko-Slovenský ples si ujít nenechat. ... číst článek

Další Ostatní

zobrazit profil Lešek Semelka
Lešek Semelka
zobrazit profil Klára Vavrušková
Klára Vavrušková
zobrazit profil Lucie Šafránková
Lucie Šafránková
zobrazit profil Zdeněk Schwarz
Zdeněk Schwarz
zobrazit profil Blanka z Valois
Blanka z Valois
zobrazit profil Martina Dlabajová
Martina Dlabajová
zobrazit profil Milan Cieslar
Milan Cieslar
zobrazit profil Petr Plaček
Petr Plaček