Filip Jánoš

Filip Jánoš

Datum narození: 30. 1. 1996
Přezdívka: FiFqo, Fifo
Místo narození: Bratislava
Profese: youtuber, streamer
Znamení: Vodnář

Související celebrity

Životopis

Filip Jánoš, youtuber a streamer známý jako FiFqo či Fifo, který v roce 2022 vyhrál Farmu, se stal jedním z bojovníků drsné reality show Survivor Česko & Slovensko 2023.

Po maturitě na gymnáziu Filip Jánoš studoval na Ekonomické univerzitě v Bratislavě, kde v roce 2019 získal titul bakalář.

S tvořením videí na YouTube Filip Jánoš začal v roku 2008. Od roku 2013 pravidelně zásobuje fanoušky velmi sledovanými videi. Od té doby se dostal na špičku slovenských youtuberů. V roce 2017 se počet jeho odběratelů vyšplhal na sto tisíc.

Filip Jánoš ve Farmě čelil výhrůžkám

Natáčení videí musel Filip Jánoš na několik týdnů přerušit roku 2020, a to kvůli vážnému úrazu. V roce 2021 působil jako moderátor pořadu Duel Junior na stanici RTVS.

V roce 2022 Filip Jánoš vyhrál reality show televize Markíza Farma, kde mj. musel čelit výhrůžkám jednoho ze soutěžících, který byl nakonec diskvalifikovaný pro závažné porušování pravidel.

Záhy Filip Jánoš přijal další výzvu, stal jedním z bojovníků drsné reality show Survivor Česko & Slovensko 2023. Vyřazen byl v duelu v 18. dílu soutěže.

 

Další Ostatní

zobrazit profil Zdeněk Troška
Zdeněk Troška
zobrazit profil Josef Monsport
Josef Monsport
zobrazit profil Zdeněk Hrášek
Zdeněk Hrášek
zobrazit profil Petr Dvořák
Petr Dvořák
zobrazit profil Štěpán Hulík
Štěpán Hulík
zobrazit profil Pavel Hodáč
Pavel Hodáč
zobrazit profil Petr Pávek
Petr Pávek
zobrazit profil Filip Žilka
Filip Žilka