Sejroška (Lucie Schejbalová)

Profese: youtuberka, kandidátka hnutí EU TROLL ve volbách do EP 2019

Související celebrity

Životopis

Sejroška, vlastním jménem Lucie Schejbalová, se stala ve volbách do EP 2019 lídryní kandidátky hnutí ANO, vytrollíme europarlament (EU TROLL). Křeslo v EP nezískala.

Pracovala nebo nějak si přivydělávala již od čtrnácti let, a to doučováním a hlídáním dětí. Také začala jezdit na tábory. Nějakou dobu Lucie Schejbalová alias youtuberka Sejroška prodávala v potravinách, v obchodě kamarádky své matky.

SEJROŠKA NA WEBU BLESKPROZENY.CZ

Na YouTube Sejroška dělá parodie

Poté, co se z Chlumce přestěhovaůa do Prahy, studovala VŠE a dělala v baru. Posléze pracovaal v call centru. Po roce volání se nechala přeložit na oddělení korespondence. V květnu 2016 Sejroška začala pracovat jako back office manager pro jeden srovnávač cen.

Na svém kanále na YouTube se Sejroška věnuje zejména parodiím. Dělá si legraci nejen z kosmetických a módních trendů, ale především sama ze sebe. Na paškál si bere též celebrity. Její videa dosahují statisíců i milionů zhlédnutí.

Sejroška ví, jak "vytrollit" státní kasu 

Ve volbách do Evropského parlamentu 2019 se Lucie Schejbalová 2019 stala lídryní kandidátky hnutí ANO, vytrollíme europarlament (EU TROLL). Sice neuspěla, ale alespoň "vytrollila" státní kasu, a to celkem slušně.

O SEJROŠCE ČTĚTE ZDE>>

Své zájmy na Facebooku Sejroška popsala takto: „Mejkap, bjůty, šoping, hustý káry, fitness a helty lávstajl + kreaturin."

 

Další Ostatní

zobrazit profil Géza Röhrig
Géza Röhrig
zobrazit profil Josef Klement
Josef Klement
zobrazit profil Antonín Kratochvíl
Antonín Kratochvíl
zobrazit profil Alena Zárybnická
Alena Zárybnická
zobrazit profil Michal Zuna
Michal Zuna
zobrazit profil Zdenka Němečková Crkvenjaš
Zdenka Němečková Crkvenjaš
zobrazit profil Jakub Klimo
Jakub Klimo