Tiffany Trump

Datum narození: 13. 10. 1993
Místo narození: West Palm Beach, Florida, USA
Výška: 173 cm
Profese: internetová hvězda, zpěvačka, modelka
Znamení: Váhy

Související celebrity

Životopis

Internetová star Tiffany Trump, která se prosadila i jako zpěvačka a modelka, je dcerou 45. amerického prezidenta Donalda Trumpa a jeho druhé manželky Marly Maples.

Základní a středoškolské vzdělání Tiffany Trump, celým jménem Tiffany Ariana Trump, získala na soukromé Viewpoint School v Calabasasu. Poté absolvovala obory sociologie a urban studies (městská studia) na Pensylvánské univerzitě.

TIFFANY TRUMP JE CELÝ TÁTA

Už při studiu univerzity Tiffany Trump vydala singl Like a Bird (2014). Posléze byla asistentkou módního časopisu Vogue. V roce 2016 začala s modelingem, a to na přehlídce Andrewa Warrena v rámci Newyorského týdne módy.

Jako členka Republikánské strany během amerických prezidentských voleb 2016, v nichž zvítězil její otec Donald Trump, se Tiffany Trump stejně jako další členové rodiny angažovala v jeho kampani.

Velmi populární se stal její Instagram, kde měla v polovině roku 2018 965 tisíc sledujících (followers). Deník New York Post Tiffany Trump zařadil mezi „rich Kids of Instagram“ (bohaté děti Instagramu).

O TIFFANY TRUMP ČTĚTE ZDE>>

Tiffany Trump je jediným potomkem Donalda Trumpa a jeho druhé manželky, herečky Marly Maples.

 

Články o celebritě

Přípravy na svatbu roku u Trumpů vrcholí: Nabručený táta Donald a okouzlující Ivanka v odvážných šatech Přípravy na svatbu roku u Trumpů vrcholí: Nabručený táta Donald a okouzlující Ivanka v odvážných šatech Ještě před pár dny to vypadalo, že se dlouho očekávaná svatba mladší dcery Donalda Trumpa nebude kon... číst článek
Náhlá smrt Ivany Trumpové (†73): TRAGICKÁ NEHODA? Náhlá smrt Ivany Trumpové (†73): TRAGICKÁ NEHODA? Tělo Ivany Trumpové bez známek života bylo nalezeno pod schodištěm v luxusním komplexu na Upper East... číst článek
Šlapky na hotelu i zapomenuté klíče od krytu: Nová kniha odhaluje selhání ochranky prezidentů USA Šlapky na hotelu i zapomenuté klíče od krytu: Nová kniha odhaluje selhání ochranky prezidentů USA Ochranka amerických prezidentů zvaná Secret Service má pověst dokonalých profesionálů, připravených ... číst článek

Další Ostatní

zobrazit profil Martin Prágr
Martin Prágr
zobrazit profil Pavel Ondrůj
Pavel Ondrůj
zobrazit profil Ivan Hubač
Ivan Hubač
zobrazit profil Kristýna Zelienková
Kristýna Zelienková
zobrazit profil Alena Morštajnová
Alena Morštajnová
zobrazit profil Milan Urban
Milan Urban
zobrazit profil Petr Hannig
Petr Hannig
zobrazit profil Petr Gajdáček
Petr Gajdáček