Marla Maples

Datum narození: 27. 10. 1963
Místo narození: Dalton, Georgia, USA
Profese: herečka
Znamení: Štír

Související celebrity

Životopis

Americká herečka Marla Maples byla druhou manželkou 45. amerického prezidenta Donalda Trumpa. Přebrala ho Češce Ivaně Zelníčkové.

Marla Maples vstudovala střední školu v Tunnel Hillu v Georgii, kde zářila v tamním basketbalovém týmu. Na filmovém plátně se poprvé objevila v akční sci-fi hororu Vzpoura strojů (1986).

MARLA MAPLES - CO O NÍ NAPSALA ZELNÍČKOVÁ

Zahrála si v thrilleru Boing 747 v ohrožení s Kurtem Russellem v hlavní roli. Menší úlohy Marla Maples ztvárnila v komediích Vidláci a Štěstí, veldlejší v dramatu Černá a bíla. Jednu z ústředních postav zpodobnila v televizním romantickém snímku Srdeční záležitosti. Hlavní role se dočkala v rodinném filmu Switching Lanes.

O MARLE MAPLES ČTĚTE ZDE>>

Donaldem Trumpem, 45. americkým prezidentem, realitním magnátem a majitelem několika kasin a hotelů po celém světě, začala Marla Maples randit v roce 1986. Jejích schůzky připomínaly temnou americkou detektivku. Donald Trump byl totiž v té době ženatý s českou modelkou Ivanou Zelníčkovou. Ta je v roce 1991 načapala na místě činu.

Následoval rozvod a druhá svatba. Maria Maples mu po ní porodila dceru Tiffany. A pak ho podvedla s bodyguardem. Rozvedli se v roce 1999. Maria Maples se poté zasnoubila s producentem Michaelelm Mailerem, synem spisovatele Normana Mailera. Před svatbou se ale rozešli. Donald Trump se potřetí oženil se slovinskou kráskou Melanii Knaussovou.

 

Další Herci

zobrazit profil Rachel Brosnahan
Rachel Brosnahan
zobrazit profil Alena  Mihulová
Alena Mihulová
zobrazit profil Jiří Čapka
Jiří Čapka
zobrazit profil Kateřina Kornová
Kateřina Kornová
zobrazit profil Eva Hrušková
Eva Hrušková
zobrazit profil Nathanael Ruml
Nathanael Ruml
zobrazit profil Charlie  Chaplin
Charlie Chaplin
zobrazit profil Jana Plodková
Jana Plodková