Fotka není dostupná

Beáta Hrnčiříková

Datum narození: 3. 5. 2000
Místo narození: Ostrava
Profese: herečka
Znamení: Býk

Související celebrity

Životopis

Herečka Beáta Hrnčiříková si hlavní ženskou postavu zahrála v tragikomedii Volný pád. Televizním divákům se představila v seriálu sKORO NA mizině, který získal nominaci na Českého lva.

Obor herectví na Janáčkově konzervatoři v Ostravě Beáta Hrnčiříková absolvovala roku 2019. Poté hostovala ve Slezském divadle Opava, kde záhy dostala hlavní roli v pohádce Královna Koloběžka První, vytvořené na motivy známé předlohy Jana Wericha.

Dříve jste Beátu Hrnčiříkovou mohli vidět na prknech Staré Arény, posléze pak její talent obdivovat v Divadle Mír, jehož uměleckým šéfem se roku 2018 stal herec, režisér, scenárista a komik Štěpán Kozub. Herečka se také objevuje ve videoskečích show Tři Tygři.

Na filmovém plátně se Beáta Hrnčiříková začala objevovat roku 2000, a to v komediích Riško a Fučo: Na konci cesty a Porota. Jednu z hlavních rolí, dívku z květinářství, ztvárnila v tragikomickém příběhu introvertního pokladníka Michala v podání Robina Ferra, který se do ní zamiluje.

Herečka Beáta Hrnčíříková si zahrála také v komediálním seriálu sKORO NA mizině, který byl roku 2020 nominován na Českého lva.

 

Další Herci

zobrazit profil Angelina Jolie
Angelina Jolie
zobrazit profil Juraj Bernáth
Juraj Bernáth
zobrazit profil Jan Maršál
Jan Maršál
zobrazit profil Ashley Park
Ashley Park
zobrazit profil František Derfler
František Derfler
zobrazit profil Simona Zmrzlá
Simona Zmrzlá
zobrazit profil Teresa Branna
Teresa Branna
zobrazit profil Iva Hüttnerová
Iva Hüttnerová