Alena Mudrová

Alena Mudrová

Datum narození: 21. 9. 1990
Místo narození: Praha
Profese: herečka
Znamení: Panna

Související celebrity

Životopis

Alena Mudrová, sestra Barbory Mudrové, hvězdy Ulice, svou první hlavní roli dostala v epizodě Sama v autě v seriálu Černá sanitka.

K herectví se Alena Mudrová dostala již jako školačka, kdy se věnovala také tanci a sportovní gymnastice. Studovala Pražskou konzervatoř stejně jako její jednovaječné dvojče Barbora. Sestry se před kamerou poprvé objevily v cyklu Oběti v díle nazvaném Nevlastní bratr (2006).

Absolvovala hudebně-dramatický obor na Pražské konzervatoři. Již během studia Alena Mudrová kromě studentských krátkometrážních filmů hrála mj. v seriálu Černá sanitka, v němž ztvárnila hlavní postavu v epizodě Sama v autě.

Dále se Alena Mudrová objevila v seriálech Obchoďák, Svatby v Benátkách či Modrý kód. V Obchoďáku se potkala se svou setrou, stejně jako v televizní pohádce Vodník a Karolínka (2010).

Na filmovém plátně se Alena Mudrová objevila v tragikomedii Ireny Pavláskové Zemský ráj to napohled, v dramatu Vladimíra Michálka Pohádkář nebo v komedii Karla Janáka 10 pravidel jak sbalit holku.

Mezi koníčky Aleny Mudrové patří hra na klavír, lyžování či snowboarding.

 

Další Herci

zobrazit profil Claudiu Bleont
Claudiu Bleont
zobrazit profil Kim Basinger
Kim Basinger
zobrazit profil Zlata Adamovská
Zlata Adamovská
zobrazit profil Radúz Mácha
Radúz Mácha
zobrazit profil Jared  Padalecki
Jared Padalecki
zobrazit profil Jorga Kotrbová
Jorga Kotrbová
zobrazit profil Barbora Bočková
Barbora Bočková