Rodrigo Alves

Rodrigo Alves

Datum narození: 30. 7. 1983
Místo narození: San Paolo, Brazílie
Profese: model, muž s nejvíce plastikami
Znamení: Lev

Související celebrity

Životopis

Brazilec Rodrigo Alves se proslavil svým šokujícím vzhledem. Podstoupil řadu plastik, aby vypadal jako živoucí napodobenina slavné figurky Kena, mužského protějšku oblíbené panenky Barbie.

Absolvent London College of Communication Rodrigo Alves se díky desítkám plastických operací, jež mu bizarně změnily vzhled, dopracoval přezdívy "The Human Ken Doll". Jeho umělý obličej i tělo se objevilo na titulních stránkách řady významných časopisů, jako jsou GQ, Forbes či Us Weekly.

RODRIGO ALVES – ROZPADÁ SE MU OBLIČEJ?

Šokující vzhled z Rodriga Alvese udělal mediálně známou osobu. Vystupoval v různých televizních pořadech, chatových projektech, televizních reality show po celém světě a též v dokumentech. V únoru 2017 se jako člověk s nejvíce kosmetickými procedurami dostal do Guinnessovy knihy rekordů.

Značná část zákroků, které Brazilce stály již miliony, byla náročná a mnohdy i riskantní. Takový mu provedli například lékaři, za nimiž musel až do Turecka. Tamní machři mu odsáli tuk z pozadí, který Kenovi následně vpíchli do obličeje. Umělé má Rodrigo Alves i svaly. Nesmí proto cvičit, jelikož jim zdravý pohyb škodí.

K zálibě v plastických operacích Rodriga Alvese údajně přivedla jeho starší sestra, modelka Leanne McDonnell. Ta má dozajista zvětšené pozadí, jelikož naprosto nesedí ke zbytku štíhlého těla. Dále si na první pohled může každý všimnout nepřirozeně úzkého nosu a plných rtů. Na rozdíl od svého bratra je tato brunetka ale i po operacích velmi sexy.

 

Články o celebritě

Další Ostatní

zobrazit profil Robert Sedláček
Robert Sedláček
zobrazit profil Vladivojna La Chia
Vladivojna La Chia
zobrazit profil Karel Vágner
Karel Vágner
zobrazit profil Miroslav Kalina
Miroslav Kalina
zobrazit profil Michal Pehr
Michal Pehr
zobrazit profil František Táborský
František Táborský
zobrazit profil Martin Kolovratník
Martin Kolovratník
zobrazit profil Kristína Herczegová
Kristína Herczegová